To je to što me zanima!

Prve ankete Eurosonga: Roko i 'The Dream' na drugom mjestu

Pozicije ankete neprestano se mijenjaju, pa je tako naš predstavnik na Eurosongu tijekom jučerašnjeg dana u jednom trenutku čak bio i na vodećem mjestu
Vidi originalni članak

Naš predstavnik na Eurosongu Roko Blažević (18) 'zauzeo' je drugo mjesto na anketi portala Wiwibloggs.com. Spomenuti portal jedan je od najpopularnijih stranica obožavatelja Eurosonga, a upravo se na njemu zbrajaju rezultati prve ankete u kojoj sudjeluju ljudi iz cijelog svijeta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Roko i njegova pjesma 'The Dream', kojom je osvojio prvo mjesto na Dori u Opatiji i s njom putuje u Izrael, trenutno je na drugom mjestu.

Pozicije se neprestano mijenjaju, pa je tako naš predstavnik na Eurosongu tijekom jučerašnjeg dana u jednom trenutku bio i na vodećem mjestu. 

Na prvom mjestu po rezultatima ankete i broju dobivenih glasova trenutno je predstavnik Francuske, Bilal Hassani s pjesmom 'Roi', što u prijevodu znači 'kralj'.

MIŠLJENJA SU PODIJELJENA Gledatelji: 'Lorenina pjesma je bolja od Rokove za Euroviziju'

S obzirom na to da su mnogi gledatelji bili izrazito nezadovoljni zbog Rokove pobjede i komentirali da bi na Eurosong radije poslali Lorenu Bućan (16) i njezinu pjesmu 'Tower of Babylon', rezultati ankete pomalo su iznenađujući. 

Hrvatska radiotelevizija objavila je i detaljan izvještaj o točnom broju glasova koje su natjecatelji dobili od publike na Dori.

NOVI HRT-OV GAF Propust na Dori: Dok je Lorena nastupala, vrtio se Lidijin broj

Pobjednik Roko dobio je najviše bodova, kako od žirija, tako i bodova publike. S druge strane, Lorena je sa svojom pjesmom imala čak duplo manje poziva. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

VEZA S NJIMA JE PAKAO: Ovo su četiri najljubomornija horoskopska znaka, prema partnerima su grozni 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Mara17Orsolic5 23.02.2019.

    Ne razumijem zašto se na Eurosongu prestavljamo sa pjesmom na engleskom?! Trebamo se predstavljati s pjesmom na hrvatskom jeziku! Nismo mi Engleska, nego Hrvatska!! (Što se misli da ćemo bolje proći ako pjevamo na engleskom jer rijetko tko poznaje hrvatski jezik?! Pa Marija Šerifović nije pjevala na engleskom nego na svojem jeziku pa je opet pobjedila, a toliko naroda zna naš jezik toliko ih zna i Marijin!) Kao prvo, a kao drugo trebaju nas predstavljati iskusniji pjevači kao što su Ivan Zak (recimo Ivan nas nikad nije predstavljao, a osim što dobro pjeva ima i dobre pjesme), Rozga, Jole, Tony, Lana, Boris Norković (on da odpjeva Moskva, pa cijela Rusija bi glasala za nas).....itd...., a ne mladi Roko koji je tek sad završio pjevačko natjecanje!

  • starlight 21.02.2019.

    pjesma uopće nije loša, a za eurosong i treba jaka i upečatljiva pjesma i dobar izvođač, a Roko to sigurno je! samo naprijed Roko.... <3 <3 <3

  • menart 21.02.2019.

    Napravite anketu kad su svi izabrali predstavnika! Onda cemo dalje vidjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare