To je to što me zanima!

Publika je obožavala 'Tri mušketira': Nekad bi se zainatili svi troje pa ne bi silazili s bine

Pregršt nastupa, druženja, stavaranja nove glazbe, snimanja albuma i zabavljanja publike diljem Hrvatske - sve su to uspjeli Mladen, Jasmin i Zlatko...
Vidi originalni članak

Tri mušketira... To su bili Mladen Grdović (64), Zlatko Pejaković (72) i Jasmin Stavros, koji nas je napustio u srijedu navečer nakon teške borbe s karcinomom u 69. godini.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kad radiš s dragim kolegama ništa nije teško, a ako su još prijatelji u pitanju, onda se svakoj novoj suradnji nas trojica neizmjerno veselimo. Ponekad se sva trojica zainatimo pa ne želimo s bine - objasnio je njihov odnos svojedobno Stavros.

POTVRDIO MENADŽER ZA 24SATA Preminuo je Jasmin Stavros

Njih troje nisu jednom stali na pozornicu, već su publiku zabavljali mnogo puta, a prije dvije godine tri godine objavili su i prvi zajednički album 'Prijatelji zovite mi nju' po pjesmi s kojom su i započeli zajedničke nastupe.

Na ideju o tri mušketira došao je njihov zajednički menadžer Ljubo Šeperić nakon nekoliko 'open air' koncerata i festivala na kojima su pjevali.

ODLAZAK PJEVAČA Jasmina Stavrosa supruga je spasila od poroka: 'Razvratno sam živio, izvukla me iz pakla'

Zlatko, Mladen i Jasmin svojim su interpretacijama pjesmama dali onu 'kvalitetu za razbijanje čaša'.

Prije pet godina zajedno su surađivali na ljubavnoj baladi 'Prijatelji zovite mi nju', osim što je sama pjesma nježna, u videospotu se mogla vidjeti povezanost ovog legendarnog trojca. 

Kraljevi zabavne glazbe su 2021. okupili na centralnom trgu u Novoj Gradiški 12 tisuća ljudi na svom najvećem koncertu u toj sezoni.

- Svi mi na sceni jako dobro znamo koliko nam svima treba ovakve međusobne terapije i ljubavi s našom vjernom publikom - objasnio je jednom prilikom.

- Novogradiško ljeto manifestacija je zbog koje bih ustao i sa samrtne postelje, a ne samo s 'običnom' slomljenom nogom koju sam slomio na ljetovanju na Korčuli - govorio je tada Jasmin.

ODLAZAK LEGENDE Ovo su najveći hitovi Jasmina Stavrosa: 'Nezaboravne fešte pamtimo uz njegove pjesme...'

Iste su godine za Europosko prvenstvo nogometne reperezentacije snimili i pjesmu 'Srce Hrvatsko', a hit potpisuje Ljubo Šeperić.

- Dok nije bilo korone, svaki dan smo se viđali i družili pa nam je ovo došlo kao savršena prilika za rad i igru. 'Srce hrvatsko' lako je pamtljiva pjesma, dobra je melodija i doista je svatko može pjevati - i onaj s istančanim sluhom kao i netko tko možda nije glazbeno nadaren - objasnio je u to vrijeme Stavros. Inače, prije osnivanja 'Tri mušketira', grupe koju su činili Stavros, Pejaković i Grdović, postajala je grupa 'Tri kralja zabave', a činili su je Stavros, Grdović i Dražen Zečić. 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sunčana20 04.05.2023.

    BOLI

Komentiraj...
Vidi sve komentare