To je to što me zanima!

Raščupana J.Lo pokazala lice bez šminke: Pozirala u teretani

Pjevačica je pozirala u uskoj sportskoj odjeći, koja je naglasila njezinu zavidnu vitku liniju. Kosa joj je bila raščupana i u punđi, a lice joj je bilo bez šminke...
Vidi originalni članak

Pjevačicu Jennifer Lopez (50) nije ni karantena spriječila da redovito vježba. Nedavno je objavila fotografije iz teretane kojima je pokazala isklesane mišiće, ali i lice bez šminke. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jennifer Lopez šetala pistom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

J.Lo je pozirala u uskoj sportskoj odjeći, koja je naglasila njezinu zavidnu vitku liniju. Kosa joj je bila raščupana i u punđi, a lice joj je bilo bez šminke.

- Ako te ne izaziva, onda te ni ne mijenja - napisala je Jennifer u opisu fotografije. Mnogi su joj komentirali kako ih ona motivira da se pokrenu i sami vježbaju.

Osim što redovito vježba da održi figuru, J.Lo ima i dobro osmišljen plan prehrane. Bivši osobni kuhar pjevačice Kelvin Fernandez otkrio je čime se hrani. 

- U kuhinji ćete uvijek pronaći mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako, JLo nije baš pretjerani ljubitelj voća, djeca ga obožavaju. Alex primjerice obožava dan početi svježim zelenim napitkom od mnogo povrća - kaže Kelvin.

Kuhar je rekao kako je kod pjevačice neizostavan doručak, kada jedu jaja i slaninu. 

NEOBIČAN HOBI Kći (12) Jennifer Lopez izdaje knjigu molitvi: 'Mamin ponos'

- Ponekad se opredijele za piletinu ili kobasice, ali jaja su uz to uvijek i to posebno im je bitan bjelanjak. Oni su tim koji jako dobro zna što će kada jesti i zato su zalihe bogate. Za njih je u spremištu uvijek mnogo jaja, zdravih grickalica, a za djecu nezdravih - ispričao je kuhar.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Selo_malo 17.05.2020.

    To nije lice bez trunka šminke...

  • SaraLee 17.05.2020.

    Meni je ovaj njen tip uzasan brrr....sta ona nije mogla uhvatiti nesto bolje?

  • x00x 16.05.2020.

    cek cek ocete reci da ona nekad bude i bez smineke...sok sok sok

Komentiraj...
Vidi sve komentare