Show

Komentari 36

Raščupana J.Lo pokazala lice bez šminke: Pozirala u teretani

Raščupana J.Lo pokazala lice bez šminke: Pozirala u teretani

Pjevačica je pozirala u uskoj sportskoj odjeći, koja je naglasila njezinu zavidnu vitku liniju. Kosa joj je bila raščupana i u punđi, a lice joj je bilo bez šminke...

Pjevačicu Jennifer Lopez (50) nije ni karantena spriječila da redovito vježba. Nedavno je objavila fotografije iz teretane kojima je pokazala isklesane mišiće, ali i lice bez šminke. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jennifer Lopez šetala pistom

J.Lo je pozirala u uskoj sportskoj odjeći, koja je naglasila njezinu zavidnu vitku liniju. Kosa joj je bila raščupana i u punđi, a lice joj je bilo bez šminke.

- Ako te ne izaziva, onda te ni ne mijenja - napisala je Jennifer u opisu fotografije. Mnogi su joj komentirali kako ih ona motivira da se pokrenu i sami vježbaju.

Osim što redovito vježba da održi figuru, J.Lo ima i dobro osmišljen plan prehrane. Bivši osobni kuhar pjevačice Kelvin Fernandez otkrio je čime se hrani. 

- U kuhinji ćete uvijek pronaći mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako, JLo nije baš pretjerani ljubitelj voća, djeca ga obožavaju. Alex primjerice obožava dan početi svježim zelenim napitkom od mnogo povrća - kaže Kelvin.

Kuhar je rekao kako je kod pjevačice neizostavan doručak, kada jedu jaja i slaninu. 

- Ponekad se opredijele za piletinu ili kobasice, ali jaja su uz to uvijek i to posebno im je bitan bjelanjak. Oni su tim koji jako dobro zna što će kada jesti i zato su zalihe bogate. Za njih je u spremištu uvijek mnogo jaja, zdravih grickalica, a za djecu nezdravih - ispričao je kuhar.

Najčitaniji članci