To je to što me zanima!

Rasema je 'oplela' po Marku: Njemu su bitniji novci od ljubavi

Zaista sam se bila zaljubila, ali me razočarao. Ja sam nakon tri dana shvatila da su njemu važniji novci i važnije mu je materijalno stanje, nego ljubav, a meni je samo ljubav potrebna. Ništa više, ispričala je Rasema
Vidi originalni članak

Emitirala se u nedjelju navečer prva epizoda 13. sezone showa 'Ljubav je na selu'. Rasema Vladetić (65) iz Donjeg Lapca ponovno se prijavila, nakon što joj veza s Markom Skelinom iz desete sezone showa nije uspjela. No, ovoga puta Rasema neće nikome slati pisma već želi da se muškarci njoj jave.

POGLEDAJTE VIDEO: Dame iz 'Ljubavi na selu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rasema od malena radi fizičke poslove pa je navikla sve oko kuće sama raditi. Sebe naziva 'tatinim sinom' jer ima navike i narav kao muškarac. 

FARMER RADIO U AMERICI Marijan traži ženu u 'Ljubavi na selu': Stallone mi je dužan 1300 kn, a Oprah mi pravila sendviče

- Kad se zaljubim, lako se promijenim. Onda sam umiljata kao janje, kao pile. I muško sam i žensko sam. Po potrebi. Kad treba raditi ja sam muško, a kad treba biti žensko, žena sam. S kim sam bila bilo je nezaboravno - priča Rasema. 

Otkrila je i da se posljednji put zaljubila upravo u desetoj sezoni showa u Marka. 

- Zaista sam se bila zaljubila, ali me razočarao. Jako me razočarao. Ja sam nakon tri dana shvatila da su njemu važniji novci i važnije mu je materijalno stanje, nego ljubav, a meni je samo ljubav potrebna. Ništa više - ispričala je Rasema razloge svog prekida s Markom. 

Kaže da sve ima u životu što joj treba, ali želi biti nekom muškarcu potrebna, da ima za koga kuhati i kome prati. 

- Imam ja rodbinu, ali svi dođu, budu malo i odu svako svojoj kući, a ja opet sama. Po mjesec dana ne otvorim usta, recimo, čekaš da ti netko dođe - priča Rasema. 

Farmerica najviše gleda kakva je osoba iz unutra, ali bi voljela da je muškarac zgodan. 

- Ne tražim ništa, samo ljubav i dobro srce. Ako si dobričina, javi se - poručila je Rasema potencijalnim partnerima. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • samoplava 29.06.2020.

    koliko se sjećam, ona je zahtijevala odmah prsten i brak.., čovjek pobjegao glavom bez obzira

  • Mthesecond 29.06.2020.

    Kad pogledas ima i "teskih" muskaraca,nisu uvijek zene u toj ulozi,neki jednostavno nisu za te veze,ne mozes im nikako udovoljiti..Ovaj hoce jedno pa bi poslije drugo,pa se poslije predomisli I nikako na zelenu granu s takvima..

  • 29.06.2020.

    Rasema i Marko pa jeli to ide zajedno?Bože me sačuvao te veze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare