To je to što me zanima!

Raspašoj u 'Farmi': Mandarina u vrućim hlačicama gazi grožđe

Prvo su zagazile Kristina i Dora, a potom se okušala i Maja koja je farmerima priuštila i plesnu točku. 'Bilo mi je vrhunski, vratite me u tu bačvu!', oduševljena je bila Maja
Vidi originalni članak

U sedmoj sezoni reality showa 'Farma More i Maslina' sve se više 'zakuhava' atmosfera. Mentor Jure i sin Andrija u cik zore došli su po farmere kako bih ih odveli u vinograd na branje grožđa.

POGLEDAJTE VIDEO: Sve preobrazbe Kristine Mandarine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što su se svi izredali, Jure je odlučio na farmi ostaviti Kristinu Mandarinu i Josipa te im zadao zadatak da naprave obilan doručak.

- Sigurno bih se bolje snašla u berbi nego u kuhinji, tak da mi je ovo baš šok - komentirala je Kristina Mandarina koju je mentorova odluka poprilično iznenadila.

FARMA Mandarina je prva duelistica: Mislio sam da nećeš ništa raditi, a ti se uhvatila krave i vrta...

Gazdarica Maja kazala je kako joj je Jure poremetio planove koje je postavila, a izrazila je i zabrinutost: 'Gospe moja, ako nas dočeka voda sa šećerom, bit će dobro!'

Nakon uspješne berbe, farmeri su se vratili na farmu te je slijedila priprema vina. Andrija ih je okupio u podrumu i uputio u cijeli proces.

Iako na farmi posjeduju modernu opremu za pripremanje vina, farmerice su se okušale i na starinski način - u gaženju grožđa.

Prvo su zagazile Kristina i Dora, a potom se okušala i Maja koja je farmerima priuštila i plesnu točku. 'Ono kad sam ušla u onaj sić, a sve ono kao neću. Bilo mi je vrhunski, vratite me u tu bačvu!', oduševljena je bila Maja.

Kako je farmerima bilo u branju grožđa i tijekom pravljenja vina, gledatelji će doznati u večerašnjoj emisiji. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA O SITUACIJAMA U FIRMI:

Idi na 24sata

Komentari 65

  • 01.11.2020.

    stavim joj ga na implantate

  • x00x 28.10.2020.

    krenulo je nesto u zivotu...

  • jack_daniels_1 27.10.2020.

    Nikad nisam gledao farmu ili zadrugu, ali samo po naslovima članaka na ovom portalu te mi emisije izgledaju kao prava debi.ana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare