To je to što me zanima!

Reality ljubavi: Hakija i Dušan oženili mlađe, fatalni Jovan je u vezi, Goga i Adam dobili bebu...

Iako je 2020. bila poprilično puna loših iznenađenja, mnogima se posrećilo na ljubavnom planu. Bivši kandidati reality showova su se ženili, dobili djecu, ušli u novu vezu...
Vidi originalni članak

Iz svakog reality showa izašao je barem jedan ljubavni par. No oni koji svoju srodnu dušu nisu pronašli u realityju, njima se sreća osmjehnula daleko od kamera i svjetla reflektora. Godina 2020. bila je puna iznenađenja - u svakom smislu te riječi. Tako su i mnogi kandidati iznenadili gledatelje realityja svojim životima nakon showa.

POGLEDAJTE VIDEO: Reality ljubavi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vjerojatno najveće iznenađenje ove godine bili su kandidati sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', Adam Kromer (33) iz Baranje i Gordana Marelli (38). Ovaj par stručnjaci prvotno nisu spojili u showu, no s vremenom su spoznali kako su kompatibilni i pronašli zajednički jezik. Da su u ljubavnoj vezi,  Adam i Goga javno su priznali u posljednjoj epizodi showa. Danas zajedno žive u Zadru, a ljetos su dobili sinčića Noela.

Nakon Adama i Goge, uslijedilo je još jedno iznenađenje. U showu 'Brak na prvu', kandidat Luka Budak (30), kojeg su stručnjaci spojili s Nadijom Amić (29), naposljetku se 'spetljao' s eksperticom showa, Ingrid Divković (35). Iako su se činili kao skladan par, veza Luke i Nadije nije opstala. Zatim su gledatelji showa ostali u šoku, kada je 'procurila' vijest kako je Luka zapravo u vezi s Ingrid. 

Unatoč što je 2020. mnogima bila podosta loša godina, i nekim bivšim kandidatima reality showa 'Ljubav je na selu' ipak se osmjehnula sreća. Nakon pet mjeseci veze, ovoga ljeta vjenčao se farmer iz Konjica Hakija Špago (42).

FARMER SE OŽENIO Ekskluzivne fotke s Hakijina vjenčanja: 'Bilo je neobično, ali smo poštivali sve mjere opreza'

Zaveo je Zagrepčanku Almu (30), koja se potom doselila kod njega. Hakija je želio napraviti veliku feštu s više od tisuću uzvanika, ali do toga nije došlo zbog pandemije. 

Baš kako i Hakiji, pandemija korona virusa djelomično je poremetila planove još jednom paru. Antonija Beščec (29) i Srećko Ponjavić (34) ovoga su se ljeta vjenčali kod matičara. Upoznali su se u međunarodnoj sezoni 'Ljubavi na selu', a sada zajedno žive u Kanadi. Napravit će veliku feštu i crkveno vjenčanje iduće godine, kad Antonijina obitelj bude mogla doći iz Hrvatske.

A oženio se i farmer Dušan Golubovac (30). Njegova odabranica je devet godina mlađa Ana-Marija iz bosanske Fojnice. Vjenčali su se krajem lipnja u općini u Dvoru, a Dušanu je kum bio prijatelj iz sela. Dušan i Ana-Marija dopisivali su se preko Facebooka nekoliko mjeseci, a čim je imao priliku, otputovao je po nju i vjenčali su se. 

A posljednji u nizu zaintrigirao je farmer Jovan Karapandža (33) iz Mlake Antinske, koji je svoj ljubavni status dugo skrivao. No nedavno je otkrio kako je u vezi s djevojkom Nevenom, o kojoj nije htio puno pričati, ali je u intervjuu za RTL otkrio kako je njihov ljubavni odnos na ozbiljnoj razini. 

- Viđamo se već neko vrijeme i naš odnos je sve ozbiljniji, na početku veze smo - rekao je Jovan. Inače, atraktivna plavuša dolazi iz Bijelog Brda, naselja u sastavu općine Erdut u Osječko-baranjskoj županiji, a prvu zajedničku fotografiju objavili su u studenom. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • solo Barca 12.01.2021.

    Najviše mi je žao Ingrid. Sigurno ko cura nije zamišljala da će završiti s ovakvim ćelavcem.

  • Trump Jong Un 27.12.2020.

    Zašto Nives radi špagu kad imamo Hakiju Špago ?

  • crna žena 27.12.2020.

    Po čemu je Jovan fatalan?

Komentiraj...
Vidi sve komentare