To je to što me zanima!

Rekli su 'da': Cijela ekipa filma 'Zombieland' glumi u nastavku

Scenaristi Rhett Reese i Paul Wernick potvrdili da se na nastavku ipak radi te su napisali scenarij po kojem će se snimati. A uz njih u film će se vratiti i glumci kao i redatelj
Vidi originalni članak

Jedan od 'nezavisnih' (po stilu, dobar dio financija i dalje je došao od velikog studija) filmova koji su polučili nevjerojatan uspjeh je film 'Dobrodošli u zemlju zombija' ('Zombieland', op.a.). Otkako je film izašao 2009. o njemu se pričalo, i to ga se najčešće predstavljalo u vrlo dobrom svjetlu. 

TEŽAK POSAO The Rock stvarno nema dobru godinu, još jedan film neuspjeh

A ako je na proračunu od samo 24 milijuna dolara film zaradio preko 100 milijuna, postalo je posve izgledno kako ćemo dobiti i nastavak. No taj nastavak nije dolazio, ma koliko god su ljubitelji 'pritiskali' studio, redatelja, scenariste a i glumce da ga snime. Sve se primijenilo kada su scenaristi Rhett Reese i Paul Wernick potvrdili da se na nastavku ipak radi te da su napisali scenarij po kojem će se snimati.

- Aktivno ga se razvija, trudimo se startati sve. Cijela postava pročitala je scenarij i vole ga. Redatelj Fleischer također je uključen u sve. Samo je problem kako se dogovoriti sa zvijezdama jer su u međuvremenu postali superzvijezde, dok je original snimljen za samo 20 milijuna dolara. Sada pokušavamo pronaći model financiranja glumaca - konstatirala su dvojica scenarista.

A nakon te njihove konstatacije, očigledno je da je studio krenuo s potragom za dodatnim novcem. Srećom, izgleda da su ga i našli jer je objavljeno kako su svi glumci pristali na reprizu svojih uloga.

- Ovo je jedan od onih projekata na koje su obožavatelji dugo čekali, a nitko nije želio to više od Emme, Woodyja, Jesseja i Abigail - rekao je predsjednik Columbia Picturesa, Sonyjeve filmske tvrtke, Sanford Panitch.

VIDI OVO: 11 slika koje će te u potpunosti izluditi!

U 'Zombielandu' smo pratili Woodyja Harrelsona, Jesseja Eisenberga, Emmu Stone i Abigail Breslin kako pokušavaju preživjeti u svijetu prepunom zombija, koristeći specifičan set pravila. U novom filmu ponovno ćemo gledati njihove likove, nazvane po američkim gradovima, kako se fokusiraju na preživljavanje unutar apokalipse, još jednom uz komične situacije cijelo vrijeme.

KRALJ SVIH MORA U juriš: Aquaman je konačno pokazao svoju podvodnu armiju

Ovaj put u igri će biti novi, napredni zombiji, no najveći problem bit će preživjeti izazove u njihovoj novoj, disfunkcionalnoj obitelji. Kako će se sve to izgledati još nije posve jasno, ali vjerojatno nam dolazi još jedan odličan film, kakav je i prvi bio. U kinima se 'Zombieland 2' očekuje naredne godine u listopadu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare