To je to što me zanima!

Rekorder Silvio: Bilo je baš lako osvojiti sto tisuća...

Silvio (9) pjevanjem je zaradio preko 100.000 kn, a smatra da je osvojio i previše budući da je mislio da neće doći niti do dvije i pol tisuće kuna
Vidi originalni članak

Kad narastem želim biti učitelj, ali ne bih predavao glazbeni kao mama. Možda tjelesni ili matematiku, kaže Silvio Štruklec (9), osvajač rekordnog iznosa u “Ne zaboravi stihove”. Učenik O.Š. Stjepana Basaričeka u Ivaniću zaradio je više od 100.000 kuna i tri tjedna čuvao tu tajnu od prijatelja i cure, kolegice iz razreda.
- Neću reći kako se zove, zabranila mi je da pričam o njoj. Sad su svi iz novina doznali što je bilo i čestitaju mi - priča Silvio, koji je u glazbeni kviz Nove TV došao slučajno. Želio je u “Moj tata je bolji od tvog tate”, ali producenti su ga, vidjevši u prijavnici da pjeva, pozvali u “Stihove”.
- Previše sam osvojio. Bio mi je cilj 10.000, ali nisam mislio da ću doći ni do 2500 kuna. Ali bilo je baš lako - uz razoružavajući osmijeh govori dječak živog i veselog pogleda. Njemu je zapravo sve lako. Ima petice iz svih predmeta, na školskim priredbama je i pjevač i voditelj i recitator, ide na natjecanja iz matematike, dječje glazbene festivale i Lidrano, ide u glazbenu i plesnu školu, igra nogomet te stolni tenis i ima četiri medalje iz skijanja.  Ne voli jedino grube sportove, poput rugbyja ili hokeja.
- Nikad se nije potukao. Jednom sam ga gurnuo, želeći mu i to pokazati za slučaj da ga netko udari u vrtiću. Rekao sam mu da mi vrati. 'Što da ti vratim’, pitao me. 'Pa nisi mi ništa uzeo’ - ispričao je tata Dubravko (35). Kad je Silvio imao dvije godine, tete su ga sa suprugom Valentinom (38) pozvale u vrtić jer je s čaše jogurta pročitao “Dukat”. S pet je već tečno čitao.
- Mislile su da ga možda forsiramo. Ali on jednostavno upija sve kroz igru. Mi ne radimo ništa posebno, samo smo puno s njim. On tako lako pamti da ga je nekad teško pratiti - kaže Dubravko, koji je sina čim se rodio upisao u Bad Blue Boyse. Malom navijaču najdraža je pjesma “Srce vatreno”, a pjevači Tony Cetinski i Toše Proeski, čija ga je smrt jako pogodila.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • priculjak 11.04.2009.

    Svaka čast dječaku, sve pohvale. No, zanimljivo kako kod nekih maloljetnika Nova Tv čini ustupke, a kod nekih ne. Evo, ovdje navode da \'\'zbog strogih pravila licence\'\' ne primaju mlađe od 18 godina: http://nezaboravistihove.novatv.hr/faq.asp

  • Cura25 10.04.2009.

    Ajde prestanite biti ljubomorni i tu na ovaj način iskaljivati svoj bijes! Valentina mi je kolegica na poslu i iz prve ruke znam da su ona i Dubravko predivni roditelji i odgojili su Silvia u jednog izvanrednog dječaka. Vi koji komentirate da je štreberko i ne znam kakve sve gluposti pišete bi vam bilo bolje da pogledate svoju djecu jer bi bili presretni da imate takvo dijete kao što je on. Silvio je dijete koje sve postiže sam jer to tako želi i ima veliku podršku svojih roditelja i zato mi je drago što je osvojio te novce i što je dobio svojih 5 min slave. Bravo mali!

  • svi_smo_doma 10.04.2009.

    Sve stigne, jer valjda ne spava, a s 9 godina ima curu... Nemojte me nasmijavat\'...

Komentiraj...
Vidi sve komentare