Obavijesti

Show

Komentari 20

Rekorder Silvio: Bilo je baš lako osvojiti sto tisuća...

Rekorder Silvio: Bilo je baš lako osvojiti sto tisuća...
8

Silvio (9) pjevanjem je zaradio preko 100.000 kn, a smatra da je osvojio i previše budući da je mislio da neće doći niti do dvije i pol tisuće kuna

VIDEO

Kad narastem želim biti učitelj, ali ne bih predavao glazbeni kao mama. Možda tjelesni ili matematiku, kaže Silvio Štruklec (9), osvajač rekordnog iznosa u “Ne zaboravi stihove”. Učenik O.Š. Stjepana Basaričeka u Ivaniću zaradio je više od 100.000 kuna i tri tjedna čuvao tu tajnu od prijatelja i cure, kolegice iz razreda.
- Neću reći kako se zove, zabranila mi je da pričam o njoj. Sad su svi iz novina doznali što je bilo i čestitaju mi - priča Silvio, koji je u glazbeni kviz Nove TV došao slučajno. Želio je u “Moj tata je bolji od tvog tate”, ali producenti su ga, vidjevši u prijavnici da pjeva, pozvali u “Stihove”.
- Previše sam osvojio. Bio mi je cilj 10.000, ali nisam mislio da ću doći ni do 2500 kuna. Ali bilo je baš lako - uz razoružavajući osmijeh govori dječak živog i veselog pogleda. Njemu je zapravo sve lako. Ima petice iz svih predmeta, na školskim priredbama je i pjevač i voditelj i recitator, ide na natjecanja iz matematike, dječje glazbene festivale i Lidrano, ide u glazbenu i plesnu školu, igra nogomet te stolni tenis i ima četiri medalje iz skijanja.  Ne voli jedino grube sportove, poput rugbyja ili hokeja.
- Nikad se nije potukao. Jednom sam ga gurnuo, želeći mu i to pokazati za slučaj da ga netko udari u vrtiću. Rekao sam mu da mi vrati. 'Što da ti vratim’, pitao me. 'Pa nisi mi ništa uzeo’ - ispričao je tata Dubravko (35). Kad je Silvio imao dvije godine, tete su ga sa suprugom Valentinom (38) pozvale u vrtić jer je s čaše jogurta pročitao “Dukat”. S pet je već tečno čitao.
- Mislile su da ga možda forsiramo. Ali on jednostavno upija sve kroz igru. Mi ne radimo ništa posebno, samo smo puno s njim. On tako lako pamti da ga je nekad teško pratiti - kaže Dubravko, koji je sina čim se rodio upisao u Bad Blue Boyse. Malom navijaču najdraža je pjesma “Srce vatreno”, a pjevači Tony Cetinski i Toše Proeski, čija ga je smrt jako pogodila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara