To je to što me zanima!

Reper bio ljut jer mu nije radio mikrofon: Bacio ga u publiku i pogodio obožavateljicu u glavu

U Los Angelesu je na nastupu izmijenio više mikrofona, a zbog toga što niti jedan nije radio 50 Cent je jednog bacio u publiku. Međutim, obožavateljicu je pogodio u glavu i ozlijedio
Vidi originalni članak

U posljednje se vrijeme zaredao niz predmeta kojima je publika gađala izvođače, nekoga pićem, nekoga pirotehničkim sredstvima. 50 Cent (48) je u srijedu obrnuo uloge pa je u frustraciji bacio mikrofon s pozornice i pogodio obožavateljicu u glavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reper je nastupao u Crypto.com Areni u  Los Angelesu, a kako piše TMZ, tijekom nastupa su mu više puta davali mikrofone koji ne rade, pa se reper, po uzoru na Cardi B (30), koja je također pokazala zavidne vještine gađanja, odlučio jednoga od njih i riješiti. Ipak, njegovo agresivno bacanje ozlijedilo je djevojku u publici.

Izvor je za TMZ rekao da ju nije namjerno gađao, ali i da ona uopće nije trebala biti u tom, 'zabranjenom' dijelu, bliže pozornici. Na društvenim mrežama su se brzo proširile fotografije ozlijeđene djevojke s posjekotinom na čelu i krvavim ručnikom oko vrata. 

PJEVAČICA ISKRENO ZA 24SATA Jasna Zlokić o dolasku 50 Centa u Hrvatsku: 'Lijepo iskustvo, ali ne bih ponovila ove godine...'

Iste večeri je obožavateljicu koju je pogodio podnijela prijavu policiji, a iz policije su rekli da vjeruju da je 50 Cent bacio mikrofon na svoj tim u dijelu kod pozornice i slučajno pogodio žrtvu.

Ona im je ispričala da je reper pogledao ravno u nju prije nego je bacio mikrofon, pa je morao znati da je tu. U bolnici su joj sanirali ranu. 

JASNA ZLOKIĆ MU BILA PREDGRUPA Poludio zbog snimke! 50 Cent opet u Zagrebu iako je rekao da više neće doći: 'J**** Hrvatsku'

Inače, Curtis James Jackson III, poznatiji kao 50 Cent trenutno je na svjetskoj turneji 'The Final Lap Tour', kojom slavi 20 godina izlaska svog albuma prvijenca 'Get Rich or Die Tryin', a u Zagreb dolazi 17. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare