Obavijesti

Show

Komentari 8

Poludio zbog snimke! 50 Cent opet u Zagrebu iako je rekao da više neće doći: 'J**** Hrvatsku'

Poludio zbog snimke! 50 Cent opet u Zagrebu iako je rekao da više neće doći: 'J**** Hrvatsku'
5

Zlokić je pjevala svoj hit 'Skitnica' i to u duetu s reperom Markom Lasićem 'Neredom', koji je ujedno bio i organizator ovog koncerta

Prije šesnaest godina američki reper 50 Cent (47) okupio je obožavatelje hip-hopa u zagrebačkom Domu sportova. Sada će se, na velikoj svjetskoj turneji, ponovno zaustaviti u Zagrebu, i to 17. listopada u Areni. Ovoga puta u Hrvatsku dolazi s kolegom i prijateljem Bustom Rhymesom (51).

POGLEDAJTE VIDEO: 

50 Cent ponovno stiže u Zagreb u sklopu svjetske turneje: Sada s njim dolazi još jedna zvijezda!
50 Cent ponovno stiže u Zagreb u sklopu svjetske turneje: Sada s njim dolazi još jedna zvijezda!

Te 2007. je koncert 50 Centa obilježio skandal koji je obišao svijet. Naime, prije koncerta je procurila snimka pjevača i njegove ekipe kako navodno šmrću kokain. Kada se u jednoj radijskoj emisiji osvrnuo na incident, o koncertu u Zagrebu nije pričao najlijepše.

- Želimo opovrgnuti glasinu o tome da smo šmrkali kokain prije nastupa u Zagrebu. J.... Hrvatsku! Tamo se više ne vraćam. Imaju sreće što sam tamo uopće došao. Kakva bi mi karijera bila da više nikad ne odem u Hrvatsku? Nikad više u Zagreb. Koji k....? - kazao je reper voditelju, no očito se predomislio.

Još jedna neobična činjenica o zasad jedinom dolasku 50 Centa na ove prostore jest da mu je predgrupa bila, ni manje ni više, nego pjevačica Jasna Zlokić (68). Zlokić je pjevala svoj hit 'Skitnica' i to u duetu s reperom Markom Lasićem 'Neredom' (44), koji je ujedno bio i organizator koncerta. 

Na novoj turneji 'Fiftyja' prati njegov veliki prijatelj i još jedan hip hop velikan – Busta Rhymes, a interes je velik, ističu organizatori koncerta u Areni. Astronomski broj prodanih karata dodatno se povećao kada je nedavno rekao da bi mu ovo mogla biti posljednja turneja. Reper se već neko vrijeme, osim glazbom, bavi glumom i televizijskom produkcijom. 

storyeditor/2023-04-11/PXL_070320_28323387.jpg
50 Cent i Eminem rade TV seriju temeljenu na hit filmu '8 milja'
50 Cent i Eminem rade TV seriju temeljenu na hit filmu '8 milja'

- Moram se fokusirati na svoje filmske i televizijske stvari i imam još puno drugih stvari koje se događaju iza kulisa, a na kojima moram raditi. Neću više ići na turneje kako sam prije znao. Ali ovaj put se zaista zabavljam i ne osjećam pritisak – rekao je fanovima u svom Instagram live javljanju.