Obavijesti

Show

Komentari 8

Jasna Zlokić o dolasku 50 Centa u Hrvatsku: 'Lijepo iskustvo, ali ne bih ponovila ove godine...'

Jasna Zlokić o dolasku 50 Centa u Hrvatsku: 'Lijepo iskustvo, ali ne bih ponovila ove godine...'
7

Sasvim neočekivano, kako i sama kaže, pjevačica poznata po hitovima 'Skitnica' i 'Dođi u mali Kaffe', nastupila je prije slavnog repera

VIDEO

Poziv me svakako iznenadio, to je bilo skroz neočekivano. Tada su se radili ti takvi koncerti, da bi predgrupa bio netko iz drugog žanra. Tako sam 50 Centu (47) bila ja iz zabavne glazbe, ispričala nam je pjevačica Jasna Zlokić (68), koja je američkom reperu nastupila kao predgrupa. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Jasna Zlokić 02:29

50 Cent je pred zagrebačkom publikom nastupio 2007., a to je bilo njegovo prvo i posljednje zaustavljanje na ovim prostorima, sve dok nije najavio da će u metropoli ponovno nastupiti 17. listopada ove godine. 

Sasvim neočekivano, kako i sama kaže, pjevačica poznata po hitovima 'Skitnica' i 'Dođi u mali Kaffe', nastupila je prije slavnog repera. Ona je izvela upravo pjesmu 'Skitnica' u do tada neviđenom aranžmanu s reperom Markom Lasićem 'Neredom' (44), koji je ujedno bio i organizator koncerta. 

- To je jedno divno iskustvo i nezaboravan nastup i doživljaj. Mogu čak reći da mi je to bio jedan od najdražih nastupa jer je bio pred publikom koja nije inače moja, to su reperi, za mene su to bila djeca, ali su bili predivni. Dočekali su me s podrškom, s krikom, kao da sam došla pred svoju publiku - priča nam Jasna koja se ovog nastupa rado prisjeća. 

Pjevačica je nastupila u svom uobičajenom elegantnom izdanju. Nosila je bijelo odijelo, šešir i veliku bundu, koju je tijekom pjesme skinula. Osim nje, predgrupa reperu koji je svojevremeno punio top ljestvice svojim najvećim hitom 'In Da Club' nastupila je i grupa Neki Daniels, Connect te reperski duo Nered i Stoka.

Poludio zbog snimke! 50 Cent opet u Zagrebu iako je rekao da više neće doći: 'J**** Hrvatsku'
Poludio zbog snimke! 50 Cent opet u Zagrebu iako je rekao da više neće doći: 'J**** Hrvatsku'

- Surađivala sam i s reperskim grupama koje nisu bile moj fah, ali je sve u svemu bilo odlično iskustvo i lijepa uspomena - kaže pjevačica. 

Nadolazeći nastup repera u zagrebačkoj Areni prvi je u 16 godina, a održat će se u sklopu velike svjetske turneje koja započinje za manje od mjesec dana u Salt Lake Cityju, a završava krajem godine u Australiji. Pitali smo Jasnu bi li mu ponovo bila predgrupa. 

- Ma ne, to se napravi jednom i to je to. Mislim da je to jedan doživljaj u životu koji nema smisla ponavljati - govori Jasna.

storyeditor/2023-04-11/PXL_070320_28323387.jpg

Možda nekom drugom prilikom, dodaje, a onda nam je objasnila da 50 Centa zapravo nije imala priliku upoznati. 

- Nisam ga ja upoznala, samo sam ga u prolazu vidjela, zato što su kontakti s tom njegovom svitom i menadžerima bili strogo čuvani. Mi smo bili u jednoj prostoriji svi zajedno, a sve ostalo je bilo zaključano. Valjda je to bio stav njihovih menadžera, nije bilo moguće imati kontakt s njim. Ali dobro, ja sam imala svoj nastup, on svoj - zaključuje pjevačica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.