To je to što me zanima!

Ringo Starr (80) i dalje žari i pali. I izgleda nevjerojatno!

Na nedavnoj dodjeli Grammyja je bivši bubnjar Beatlesa Ringo Starr bio jedan od prezentera,, a ono što je sve iznenadilo, pa i njega, su mnogobrojne pohvale koje je dobio na račun svojeg izgleda
Vidi originalni članak

Znam, u mojim godinama je to zahtjevno. Jednostavno se ustanem iz kreveta svako jutro i to je to. Pokušavam se zaokupiti poslom koliko god mogu. Vegetarijanac sam, jedem puno bobičastog voća i puno salata, ispričao je Ringo Starr u emisiji Zoe Ball na britanskom Radiju 2, piše Mirror

POGLEDAJTE VIDEO: Ujedinjena glazba i ples

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Rijetko idem u krevet prije ponoći, u tom je moja tajna - objasnio je i time sugerirao kako ga spašava "rockerski način života".

Pola stoljeća nakon raspada Beatlesa bubnjar Ringo Starr (80) i dalje plijeni pažnju ljudi diljem svijeta, a najviše radi dobrog izgleda u tako poodmaklim godinama. 

- Beatlesi su bili samo četiri mladića koji su se voljeli. I to je sve što će ikad biti - rekao je Ringo Starr koji jako sentimentalno priča o osam godina provedenih u bendu. Upravo je on bio kreativni šarmer koji je držao četvorku na okupu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ringo Starr (@ringostarrmusic)

Za svoju nevjerojatnu karijeru je odlikovan i redom viteza za svoj doprinos u glazbi, a nakon ceremonije u Buckinghamskoj palači u šali je rekao novinarima kako očekuje da mu uz ime sada navode i titulu. 

NOSTALGIJA Ringo Starr: Možda imam veliki nos, ali Paul ima mali penis...

Ringo Starr dobivanjem titule postao je Sir Richard Starkey.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Letileti 20.03.2021.

    Aha... To je poziv za cure od 25 do 35...🤦🏼‍♂️

  • 20.03.2021.

    Dobra mu je ona stvar You're sixteen 😌

  • __shedow__ 20.03.2021.

    Adenocrom!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare