To je to što me zanima!

Rita Ora: Spavam s mamom u krevetu kad mi dođe u posjetu

S obzirom na to da je ljubavni život odlučila ostaviti po strani, priznala je kako se ponekad osjeća usamljeno te joj društvo s majkom godi. Međutim, iznenadila je svojim priznanjem
Vidi originalni članak

Pjevačica Rita Ora (28) u jednom od posljednjih intervjua za magazin Marie Clarie iznenadila je komentarima vlastitog ljubavnog života. Priznala je kako se vrlo lako zaljubljuje, a kada se zaljubi, voli jako.

- Ljudi vole puno znati o mom privatnom životu i to sam na neki način prihvatila. Ali ono što sam o ljubavi naučila jest da ona trenutno nije moj prioritet i mislim da zapravo nije bila već neko vrijeme. Ne znam, uvijek jako nekoga zavolim i jako se zaljubim, uvijek - kaže Rita.

Ono čime je obožavatelje posebno iznenadila je priznanje kako i danas, sa svojih 28 godina, voli spavati u istom krevetu s majkom Verom, jer voli da ju mazi i tretira kao malo dijete. Razlog zbog kojeg joj je to još uvijek navika je taj što se ponekad osjeća usamljeno. 

- Cijelo vrijeme molim mamu da ostane kod mene. Kada je ona u kući, osjećam se sigurno. Ponekad se osjećam usamljeno i volim kada mi mama kuha. Volim kada me tretira kao malo dijete, iako sam odrasla - priznala je.

Rita Ora vlasnica je svjetski poznatih hitova 'Let You Love Me', 'Anywhere', 'Your Song' te brojnih drugih koji će uskoro odzvanjati i u Hrvatskoj, a u svoju turneju povodom promocije albuma 'Phoenix', uz najveće svjetske metropole poput Londona, Pariza, Milana i dr. gdje je redom punila dvorane, uvrstila je i Zadar.

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Papatest 06.09.2019.

    I ja isto,s mamom moje kćeri

  • TommyVercetti 06.09.2019.

    Još nisam vidio ružnu Albanku. Sve su ekstra

  • zx6r-2001 06.09.2019.

    simpatična cura..

Komentiraj...
Vidi sve komentare