To je to što me zanima!

Robbie Williams ošišao se na ćelavo i iznenadio obožavatelje

Video je u samo jednom danu skupio preko 30 tisuća lajkova. Pratitelji su oduševljeni pjevačevim novim izgledom i tvrde da ga je nova frizura pomladila za deset godina
Vidi originalni članak

Robbie Williams (47) bez kose je ostao na balkonu svoje kuće na obali Ženevskog jezera, a njegova je supruga cijeli postupak brijanja glave podijelila na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams)

- Što se njegove kose tiče, on uvijek igra na sve ili ništa... Sad je to očito ništa - napisala je Ayda Field (42) uz video koji je u samo jednom danu skupio preko 30 tisuća lajkova. 

Pratitelji su oduševljeni pjevačevim novim izgledom i tvrde da ga je nova frizura pomladila za deset godina. Neki su otišli toliko daleko da se kunu u to kako je 'isti' kao u vrijeme dok je pjevao u Take Thatu. 

ZA 70 MILIJUNA KUNA Williams prodaje dvorac: Sin se plaši boraviti u svojoj sobi...

- 'Izgleda 10 godina mlađe', 'Ne, 20 godina!', 'Ovo je puuuuno bolje', 'Napokon!', 'To je naš Robbie!' - pisali su u komentarima.

Gotovo da i nije bilo negativnog komentara na novu frizuru, a sudeći po Robbiejevu izrazu lica koji je prethodio šišanju i onom nakon njega, čini se da je pjevaču laknulo što se riješio nepotrebnog 'viška'. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Južni vjetar 04.06.2021.

    Svijet je poludio. Ništa više nije osobno i za unutar svoja četiri zida. Slijedi nečiji snimak sa WC školjke u vrijeme velike nužde.

  • Janka Puszta 04.06.2021.

    Meni nije jasno zakaj sve mora biti na Instagramu ili Faceu. Važni događaji, neko se oženi/uda, neko dobi dete, ili osvoji nagradu za nekaj to je ok podijelit sa svijetom, ali ovi milijunaši sve živo stavljaju na net. Pa kaj ga tolko muči kaj ljudi misle o njemu

Komentiraj...
Vidi sve komentare