Show

Komentari 1

Williams prodaje dvorac: Sin se plaši boraviti u svojoj sobi...

Williams prodaje dvorac: Sin se plaši boraviti u svojoj sobi...

Ako postoji velika tuga, bol ili tragedija, mislim da se ona može upiti u zidove i tamo ostaviti emocije koje ostaju jako, jako dugo, rekao je glazbenik

Pjevač Robbie Williams (47) prodaje dvorac iz 17. stoljeća s pistom za helikopter, pišu strani mediji. Britanski glazbenik planira kupiti novu vilu na obali Ženevskog jezera, ali novi dom nije jedini razlog zbog kojeg je Williams odlučio prodati svoje carstvo. 

Cijena nove vile je oko 220 milijuna kuna, a pjevač se nada kako će kuću Compton Bassett u Wiltshireu prodati za 70 milijuna kuna. 

Drugi razlog zbog kojeg se glazbenik odlučio prodati vilu koju je kupio prije 13 godina je njegov sin Teddy. Naime, dječak se požalio kako se boji spavati u svojoj sobi. 

- To me muči. Teddy mi je rekao da njegova soba plaši i da ne voli tu kuću. I mene je strah. Ako postoji velika tuga, bol ili tragedija, mislim da se ona može upiti u zidove i tamo ostaviti emocije koje ostaju jako, jako dugo - rekao je pjevač. 

Vila koju prodaje ima teniske terene, saunu, bazene, kućnu teretanu, kućno kino, pistu za helikopter... 

- Robbie je bio u drugoj fazi svog života kad je kupio kuću Compton Bassett. Činilo se kao idealno skrovište u engleskom selu, ali tamo se nikad nije osjećao kao kod kuće. Sada planira kupiti kuću u Švicarskoj. Obitelj se tamo preselila prošlog ljeta i iznajmljivala kuću šest mjeseci kako bi bili sigurni da tamo žele ostati - rekao je izvor.