To je to što me zanima!

Ronaldova Georgina uz modni dodatak od čak 100.000 eura pratila utakmicu Al Nassra...

'Prestani ljudima pokazivati torbice i nakit. Idi učiti engleski', samo je jedan od komentara korisnika kojima se nije svidjelo Georginin modni dodatak
Vidi originalni članak

Otkako se s dečkom, proslavljenim nogometašem Cristianom Ronaldom (37) preselila u Saudijsku Arabiju, Georgina Rodriguez (28) nerijetko privlači pozornost izgledom, modnim odabirom, zapravo svakom pojavom u javnosti. Mnogi smatraju da njezin način odijevanja nije u skladu sa zakonima u državi u kojoj živi. No nju to, čini se, ne dira. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije nekoliko dana Georgina se na utakmici  Al Nassra, za koji igra Cristiano, pojavila u ležernom izdanju. Na sebi je imala traperice, dres i štikle. Ipak, najviše pozornosti privukla je njezina torbica brenda Birkin, čiji model košta gotovo 100.000 eura. 

Ronaldova odabranica skupocjenom kombinacijom pohvalila se na društvenim mrežama, zbog čega je opet bila na meti kritika. 

- Prestani ljudima pokazivati torbice i nakit. Idi učiti engleski; Te torbice su preskupe, a ti ih imaš najmanje deset - pisali su joj pratitelji. 

Inače, Georgina je nedavno bila gošća na dodjeli nagrada u Saudijskoj Arabiji, a korisnicima interneta postala je predmet ismijavanja nakon što su čuli kako priča engleski jezik.

NIJE SE SNAŠLA VIDEO Georginu sprdaju zbog 'lošeg engleskog': Za ovo ste trebali angažirati prevoditelja

Rodriguez je kratko intervjuirala voditeljica na bini, a ona je u tih minutu i pol bila naročito zbunjena i očito je bilo da ju je uhvatila velika trema. Morala je na pitanja odgovarati na engleskom jeziku, a čini se da se tu baš i nije snašla pa je njen govor ubrzo postao predmet sprdnje na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sljastrava 25.01.2023.

    Stoji joj kao magarcu sedlo.

  • Lui 14 25.01.2023.

    Obično malograđansko proseravanje

  • 25.01.2023.

    Kad od sirotice napraviš gospođu, ta će preko noći zaboraviti svoj stalež kako je živjela

Komentiraj...
Vidi sve komentare