Show

Komentari 27

VIDEO Georginu sprdaju zbog 'lošeg engleskog': Za ovo ste trebali angažirati prevoditelja

VIDEO Georginu sprdaju zbog 'lošeg engleskog': Za ovo ste trebali angažirati prevoditelja

Partnerica Cristiana Ronalda postala je predmetom ismijavanja nakon što je na dodjeli nagrada u Saudijskoj Arabiji odgovarala na pitanja voditeljici govoreći engleski jezik, mnogi su negativno komentirali njezin izgovor

Georgina Rodriguez (28) bila je gošća na dodjeli nagrada u Saudijskoj Arabiji, a korisnicima interneta postala je predmet ismijavanja nakon što su čuli kako priča engleski jezik.

Partnerica Cristiana Ronalda (37) bila je gošća na dodjeli nagrada 'Joy Awards', a osim što je iznenadila odjevnom kombinacijom, javnost je šokirao njen govor.

Naime, Georginu je kratko intervjuirala voditeljica na bini, a ona je u tih minutu i pol bila naročito zbunjena i očito je bilo da ju je uhvatila velika trema. Morala je na pitanja odgovarati na engleskom jeziku, a čini se da se tu baš i nije snašla pa je njen govor ubrzo postao predmet sprdnje na društvenim mrežama.

- Vrlo sam sretna, moja obitelj i ja smo vrlo sretni zbog naklonosti ljudi i ljubavi od svih vas. Hvala vam puno -  rekla je Georgina te poručila da 'mora otići' , no voditeljica ju je zaustavila da joj postavi još nekoliko pitanja. Georgina je potom morala objasniti čiju haljinu nosi i kakav joj je život u Rijadu.

Slušajući intervju, teško je shvatiti što je htjela sročiti, a društvene mreže preplavili su negativni komentari. 

- Ja kad u razredu prvi put pričam engleski; Spanglish; Ljudi, ne propuštajte satove engleskog; Organizator je trebao angažirati prevoditelja - pisali su.

Drugi su joj pak stali u obranu te njen govor opisali kao simpatičan. 'Preslatka je, vjerojatno je jako nervozna i ne zna puno engleskog; Barem se potrudila', komentirali su neki.

Georgina je za ovu večer odabrala i posebnu modnu kombinaciju, a iako je nosila haljinu bez naramenica, oko glave i ramena stavila je maramu kako bi poštivala zakone Saudijske Arabije o odijevanju, a nosila je i rukavice do iznad laktova.

Najčitaniji članci