To je to što me zanima!

'Roseanne je uništila seriju, ali ionako ne bih dobio Emmyja...'

ABC je ukinuo seriju 'Roseanne'  nakon što je Roseanne Barr objavila rasistički tweet u kojem je bivšu savjetnicu nekadašnjeg američkog predsjednika Baracka Obame nazvala 'majmunom'
Vidi originalni članak

Sve je u redu, rekao je nedavno John Goodman (65). Glumac, koji je u 'Roseanne' tumačio oca Dana Connera, tvrdi kako ništa ne zamjera svojoj kolegici Roseanne Barr (65) što je uzrokovala ukidanje serije. 

- Ionako ne bih dobio Emmyja. Nominirali su me 12 puta i nijedan nisam osvojio, pa ne bih ni ovog puta - istaknuo je Goodman. Emmy je nagrada koja se dodjeljuje za iznimna postignuća na televiziji. Goodman je dodao kako nije pratio vijesti o kontroverzom postupku kolegice i kako ne želi čitati o tome. 

SVI JOJ OKRENULI LEĐA Usponi i padovi Roseanne Barr: Od voljene glumice do rasistice

Televizijska kuća ABC je krajem prošlog mjeseca ukinula seriju 'Roseanne' nakon što je glumica i komičarka Barr objavila rasistički tweet u kojem je bivšu savjetnicu nekadašnjeg američkog predsjednika Baracka Obame (56) nazvala 'majmunom'. 

SUKOB KOMIČARKI Whoopi i Roseanne se 'zaratile' zbog rasizma i slike Trumpa

Naime, Roseanne je na društvenoj mreži napisala da je Valerie Jarrett 'dijete Muslimanskog bratstva i filma 'Planet majmuna'. Ubrzo je obrisala tu rečenicu i istaknula kako je riječ o 'lošoj šali, a ABC je rekao da se takva objava kosi s njihovim vrijednim i načelima, pa prekidaju prikazivanje serije. 

NIJE SRETAN Nakon što je ABC ukinuo seriju 'Roseanne', oglasio se i Trump

Glumica Sara Gilbert (43) koja je u seriji utjelovila Darlene Conner te bila producentica, osudila je Roseannin postupak. Kaže kako je učinila nešto što nikako nije 'u duhu serije' jer su uvijek govorili o raznolikosti, ljubavi i prihvaćanju. 

'LOŠA ŠALA' Roseanne je pretjerala: ABC joj zbog rasizma ukinuo seriju

- Tužno je što ovako sve završava. Tužna sam zbog ljudi koji su izgubili svoj posao. No, stojim iza odluke ABC-a - zaključila je Gilbert koja je u braku s glazbenicom Lindom Perry (53). One imaju sina Rhodesa Emilija (3), a glumica je u prošloj vezi dobila sina Levija Hanka (14) te kćer Sawyer Jane (11). 

VIDI OVO: 7 stvari koje svaka cura želi u krevetu

POLITIKA JU UZRUJALA Roseanne pokazala srednji prst Kimmelu: 'Podržavam Trumpa'

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 18.06.2018.

    i bolje da su je ukinuli, najgora serija ikada

  • Mefer 18.06.2018.

    Napokon nešto vrijedno gledanja barem radi nostalgije i onda ukinu.Ma odite u tri ...

  • komilica 18.06.2018.

    u jbt. kak su ovi s mreže ažurni. Koja odgovornost. Oni su protiv takvih izjava i slično. Kak seru, a snimaju serije s hrpom pedera i lezbi. E to je u redu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare