To je to što me zanima!

Rusi su ipak negativci: Gerard Butler spasit će svijet od njih

Unatrag nekoliko godina Rusi su s kino platna i televizijskih ekrana otišli u domove i postali pravi pravcati negativci za sve. Od običnog kriminala pa do terorizma, sve to Rusi rade
Vidi originalni članak

Danas živimo u svijetu u kojem se za gotovo svaki politički problem igdje na svijetu optužuje Ruse. Premda taj narod uistinu ima prste u mnogočemu, dobiva se dojam da u stvari imaju prste u svemu te da su glavni negativci na svijetu. Takvom će ozračju svakako doprinijeti i najnoviji film Gerarda Butlera, kralja osrednjih, teško pamtljivih filmova.

Butler, kojeg praktički već godinama možemo gledati jednom godišnje u jedva gledljivom filmu, će se ovaj put pojaviti u ulozi kapetana Joea Glassa, zapovjednika podmornice. U filmu nazvanom 'Hunter Killer', prema klasi podmornica, Butler/Glass dobit će misiju spasiti ruskog predsjednika kojeg je zatočio njegov vlastiti ministar obrane.

MELISSA McCARTHY Ima šansu za Oscara: Tragično loša glumica odlično odglumila

No neće sve biti jednostavno, pa će Glassu biti potreban i tim Navy SEALovaca s kojima će se podvodno prikrasti Rusima iza leđa, a sve kako bi iz ruku izdajničkih Rusa spasio gore spomenutog ruskog predsjednika. I u ovom filmu ulozi su maksimalni (kakvi bi mogli biti kad je Butler u igri), jer treba spasiti predsjednika. Butler je već i prije spašavao predsjednika, u filmovima 'Pad Olimpa' i 'Pad Londona' (snima se i nastavak, 'Pad anđela'), tako da ima iskustva s tom tematikom.

Ipak, nije sve crno jer se čini kako bi glumac ovaj put u stvari mogao nastupiti u ulozi u kojoj ne maše šakama niti koristi vatreno oružje već svoje protivnike nadmudruje i torpedima ih šalje na drugi svijet.

Pogledajte novi foršpan

Film je postariji projekt koji postoji od 2011. i na kojem su se izmijenili mnogi glumci i redatelji. Cijelim putem samo je Butler ostao, a s vremenom mu se pridružio i Gary Oldman, koji donosi jednu dozu ozbiljnosti cijelom projektu.Uz njega je u svojoj posljednjoj ulozi nastupio i prerano preminuli Michael Nyqvist, a u jednoj od uloga nalazi se i rapper Common.

ZAUVIJEK MRTVI Nikad kraja: Još je desetljeće 'Živih mrtvaca' pred nama...

Donovan Marsh je redatelj na kojeg je pao teret režiranja nekog filma s Gerardom Butlerom, nakon što su tu 'čast' odbili Antoine Fuqua i Michael Campbel. Film 'Hunter Killer' u kina dolazi tijekom listopada.

VIDI OVO! Ovo su sve Bieberove bivše: Koga je Justin ljubio prije zaručnice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nina570 20.09.2018.

    Nemam rijeci za autora clanka, osim da nemoj komentirat glumce i ne gledaj filmove vise. Uhvati se pletenja!

  • 18.09.2018.

    Kralja osrednjih i teško pamtljivih filmova!? Ajde reci koliko si ih pogledao kralju bezveznih i nepamtljivih članaka!! Nikad nisam ni vidio Žarko Radulovic!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare