To je to što me zanima!

S 14 godina se prepustila u ralje ovisnosti iz dosade, a nakon tri propala braka ponovo se udala

Jodie koju šira javnost poznaje kao Stephanie Tanner iz 'Pune kuće' imala je težak život. Rođena je u zatvoru gdje su joj bili roditelji, a posvojio ju je ujak. Rano se prepustila ovisnošću, a iza sebe ima tri propala braka
Vidi originalni članak

Jodie Sweetin (40) proslavila se ulogom Stephanie Tanner u hit sitcomu 'Puna kuća', a u subotu navečer, glumica se udala za svog dečka Mescala Wasilewskog s kojim je bila pet godina u vezi. Iako se sada čini kako ima bajan život, nije uvijek bilo tako. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je imao intimnu ceremoniju u privatnoj kući u Malibuu, a proslavili su sa svoje dvije kćeri i kolegama iz Pune kuće. Među uzvanicima su bili i glumac John Stamos (58), Candace Cameron Bure (46) i Andrea Barber (46).

Za svoj najvažniji dan u godini Jodie je obukla haljinu koju potpisuje Lili Bridals, a  do oltara se prošetala sa svojim ujakom Samom koji ju je posvojio dok je bila mala, dok su njezine kćeri, Zoie (14) i Beatrix (11), stajale pored nje.

GOKCE EYUBOGLU Zvijezda serije 'Prevara' glumi odvjetnicu za razvode: 'Zapravo sam u vrlo skladnom braku'

- Znam da imam pravog partnera do kraja života. I ne mogu biti zahvalnija na tome - poručila je obožavateljima na društvenim mrežama.

Njezin život od rođenja bio je jako težak. Majka ju je rodila u zatvoru, a tamo je bio i njezin otac. S obzirom na to, posvojio ju je i odgojio ujak Sam Sweetin. Godinama nakon, kada je postala poznata, nije željela puno govoriti o posvojenju. 

ISKRENA ISPOVIJEST 'Svekrva mi je prije vjenčanja rekla da me njezin sin varao s bivšom djevojkom, očajna sam'

Prije uloge Stephanie Tanner, pojavila se u nekoliko reklama i odigrala gostujuću ulogu u sitcomu 'Valerie. Najviše ju je proslavila uloga u 'Punoj kući', a dio popularne serije bila je sve do njezinog završetka 1995.

Kada je završilo snimanje serije, Jodie se posvetila učenju te je završila srednju školu i upisala fakultet. Nedugo nakon toga prepustila se lošim 'porocima' koje je krenula konzumirati već sa godina. U toj dobi, počela je piti, a uskoro je krenula uzimati i razne droge poput ecstasyja, cracka i metamfetamina. Kasnije je objasnila da se okrenula porocima iz dosade.

U 89. GODINI Preminula je Nichelle Nichols, prva Uhura iz 'Zvjezdanih staza'

Jodie je 2009. objavila memoare 'unSweetined' u kojima je nešto detaljnije opisala kako se počela drogirati čim je završila sa snimanjima 'Pune kuće'. U 2008. godini prestala se drogirati i piti alkohol, a ubrzo nakon toga počela je raditi i kao savjetnik u centru za odvikavanje u Los Angelesu. 

Inače, slatkica iza sebe ima tri propala braka. Još sa 20 godina, prvi put se udala za policajca Shauna Holguin, a razveli su nakon četiri godine braka. Nakon toga, 2007. upoznala je Codyja Herpina s kojima se vjenčala nakon dva mjeseca veze. Dobili su i kćer Zoie, a zatražili su razvod godinu dana nakon. Ipak, službeno su se razveli 2010. godine, a Jodie je  10 dana kasnije objavila je da je trudna s novim dečkom Mortyjem Coyleom.

ZA DOMAĆEG PISCA Udala se Matea Dominiković, novinarka koja je znala svojim pitanjima naživcirati Bandića

Par je dobio kćer Beatrix, a vjenčali su se u ožujku 2012. Zahtjev za rastavom podnijeli su već iduće godine, a rastali su se službeno 2016. U centru za ovisnosti upoznala je Justina Hodaka i to dok još službeno nije bila razvedena. Bili su u vezi godinu dana, a onda su prekinuli.

Nakon tri propala braka i nekoliko veza, preko zajedničkih prijatelja upoznala je sadašnjeg supruga.

- Uz njega se osjećam ugodno i voljeno, jednostavno blistam. On je uvijek tu za moje kćerkice. I tako se dobro slažemo. On je stvarno najbolji partner kojeg mogu poželjeti - otkrila je svojedobno američkim medijima. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Piver 01.08.2022.

    pojela ju woke propaganda...uzas

  • x00x 01.08.2022.

    to je tak kad klincima das hrpu para

  • x00x 01.08.2022.

    velikodusna je

Komentiraj...
Vidi sve komentare