Obavijesti

Show

Komentari 9

S 14 godina se prepustila u ralje ovisnosti iz dosade, a nakon tri propala braka ponovo se udala

S 14 godina se prepustila u ralje ovisnosti iz dosade, a nakon tri propala braka ponovo se udala
9

Jodie koju šira javnost poznaje kao Stephanie Tanner iz 'Pune kuće' imala je težak život. Rođena je u zatvoru gdje su joj bili roditelji, a posvojio ju je ujak. Rano se prepustila ovisnošću, a iza sebe ima tri propala braka

Jodie Sweetin (40) proslavila se ulogom Stephanie Tanner u hit sitcomu 'Puna kuća', a u subotu navečer, glumica se udala za svog dečka Mescala Wasilewskog s kojim je bila pet godina u vezi. Iako se sada čini kako ima bajan život, nije uvijek bilo tako. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Par je imao intimnu ceremoniju u privatnoj kući u Malibuu, a proslavili su sa svoje dvije kćeri i kolegama iz Pune kuće. Među uzvanicima su bili i glumac John Stamos (58), Candace Cameron Bure (46) i Andrea Barber (46).

Za svoj najvažniji dan u godini Jodie je obukla haljinu koju potpisuje Lili Bridals, a  do oltara se prošetala sa svojim ujakom Samom koji ju je posvojio dok je bila mala, dok su njezine kćeri, Zoie (14) i Beatrix (11), stajale pored nje.

Zvijezda serije 'Prevara' glumi odvjetnicu za razvode: 'Zapravo sam u vrlo skladnom braku'
Zvijezda serije 'Prevara' glumi odvjetnicu za razvode: 'Zapravo sam u vrlo skladnom braku'

- Znam da imam pravog partnera do kraja života. I ne mogu biti zahvalnija na tome - poručila je obožavateljima na društvenim mrežama.

Njezin život od rođenja bio je jako težak. Majka ju je rodila u zatvoru, a tamo je bio i njezin otac. S obzirom na to, posvojio ju je i odgojio ujak Sam Sweetin. Godinama nakon, kada je postala poznata, nije željela puno govoriti o posvojenju. 

'Svekrva mi je prije vjenčanja rekla da me njezin sin varao s bivšom djevojkom, očajna sam'
'Svekrva mi je prije vjenčanja rekla da me njezin sin varao s bivšom djevojkom, očajna sam'

Prije uloge Stephanie Tanner, pojavila se u nekoliko reklama i odigrala gostujuću ulogu u sitcomu 'Valerie. Najviše ju je proslavila uloga u 'Punoj kući', a dio popularne serije bila je sve do njezinog završetka 1995.

FULL HOUSE (1987) - ASHLEY OLSEN - BOB SAGET - JOHN STAMOS - DAVE COULIER - JODIE SWEETIN - CANDACE CAMERON BURE.

Kada je završilo snimanje serije, Jodie se posvetila učenju te je završila srednju školu i upisala fakultet. Nedugo nakon toga prepustila se lošim 'porocima' koje je krenula konzumirati već sa godina. U toj dobi, počela je piti, a uskoro je krenula uzimati i razne droge poput ecstasyja, cracka i metamfetamina. Kasnije je objasnila da se okrenula porocima iz dosade.

Preminula je Nichelle Nichols, prva Uhura iz 'Zvjezdanih staza'
Preminula je Nichelle Nichols, prva Uhura iz 'Zvjezdanih staza'

Jodie je 2009. objavila memoare 'unSweetined' u kojima je nešto detaljnije opisala kako se počela drogirati čim je završila sa snimanjima 'Pune kuće'. U 2008. godini prestala se drogirati i piti alkohol, a ubrzo nakon toga počela je raditi i kao savjetnik u centru za odvikavanje u Los Angelesu. 

Inače, slatkica iza sebe ima tri propala braka. Još sa 20 godina, prvi put se udala za policajca Shauna Holguin, a razveli su nakon četiri godine braka. Nakon toga, 2007. upoznala je Codyja Herpina s kojima se vjenčala nakon dva mjeseca veze. Dobili su i kćer Zoie, a zatražili su razvod godinu dana nakon. Ipak, službeno su se razveli 2010. godine, a Jodie je  10 dana kasnije objavila je da je trudna s novim dečkom Mortyjem Coyleom.

Udala se Matea Dominiković, novinarka koja je znala svojim pitanjima naživcirati Bandića
Udala se Matea Dominiković, novinarka koja je znala svojim pitanjima naživcirati Bandića

Par je dobio kćer Beatrix, a vjenčali su se u ožujku 2012. Zahtjev za rastavom podnijeli su već iduće godine, a rastali su se službeno 2016. U centru za ovisnosti upoznala je Justina Hodaka i to dok još službeno nije bila razvedena. Bili su u vezi godinu dana, a onda su prekinuli.

Nakon tri propala braka i nekoliko veza, preko zajedničkih prijatelja upoznala je sadašnjeg supruga.

- Uz njega se osjećam ugodno i voljeno, jednostavno blistam. On je uvijek tu za moje kćerkice. I tako se dobro slažemo. On je stvarno najbolji partner kojeg mogu poželjeti - otkrila je svojedobno američkim medijima. 

LA: Poznati na eventu Hallmark Channel programa