To je to što me zanima!

S.A.R.S. ponovno stiže pred zagrebačku publiku: Zagreb je oduvijek imao ljubavi za bend

Bend će izvesti i kultne singlova poput "Lutka", "Buđav lebac", "Perspektiva", "Klinka", "Rakija" te mnogih drugih, u svojoj specifičnoj mješavini rocka, rapa, reggaea, sevdaha i bluesa
Vidi originalni članak

S.A.R.S., popularni bend iz Beograda, ponovno stiže pred zagrebačku publiku. Na velikoj pozornici Hala Parka 3. lipnja održat će koncert za sve obožavatelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na koncertu je zagarantiran ples, a bend će izvesti i kultne singlova poput "Lutka", "Buđav lebac", "Perspektiva", "Klinka", "Rakija" te mnogih drugih, u svojoj specifičnoj mješavini rocka, rapa, reggaea, sevdaha i bluesa. 

Zagreb je oduvijek imao ljubavi za S.A.R.S., a bend dobro zna kako začiniti toplu proljetnu večer na open air koncertu. Ulaznice se mogu kupiti na stranici Entrio

PAMELA, NEDA I NIKA Grupa Feminnem se vratila na scenu nakon 10 godina pauze

Podsjećamo, najveći koncert grupe S.A.R.S. do sada je bio u koncertnoj dvorani Dom sportova, a frontmen benda Žarko Kovačević Žare prošle godine je pohvalio Zagreb.

- U Zagrebu se uvijek osjećam ugodno i lijepo, a na koncertima pogotovo - poručio je.

Glazbenicima je to bio nesvakidašnji osjećaj jer su na tonskoj probi shvatili da je njihov koncert rasprodan i to u velikoj dvorani nakon svih problema s kojima su se u to vrijeme morali suočiti.

- Bio je fantastičan osjećaj i mogli smo konačno zasvirati pred 8000 ljudi - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare