To je to što me zanima!

Sabina će se kandidirati za gradonačelnicu zbog Škore

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najpoznatiji par Big Brother kuće ne želi otkriti da li su još uvijek u vezi. Milijunaš Krešimir osvojeni novac planira potrošiti na obiteljski biznis...
Vidi originalni članak

Što ja moram u sredinu? Pa ne volim biti u centru, bunio se Krešimir Duvančić (32), ovogodišnji pobjednik “Big Brothera” na snimanju zajedničke fotografije. Saznavši da je upravo on pobjednik, nije bio previše ushićen. Novac će utrošiti u obiteljski biznis. Njegova favoritkinja bila je Ornela.
- Nisam razočarana jer sam uspjela sačuvati svoj ponos - kaže Ornela. Na pitanje je li ju kontaktirao biološki otac Ivo Amulić, nije htjela odgovarati. Sašu su gledatelji zapamtili i po njegovu odnosu s dizajnericom Lucijom, koju je zbog toga ostavio dečko. Sašina braća upoznala su Luciju u Tajlandu i oduševila se.
- Braća su se zaljubila u nju. Vrijeme će pokazati što će biti - rekao je Saša. Marko i izvan Kuće uveseljava svoje sustanare. Ljubići ne žele razgovarati o svom odnosu.
- Rina mi prijeti smrću, a kako mi je život i dalje drag, ne želim komentirati - kroz smijeh kaže Mrkvica.
Sabina je sretna jer je vidjela svog supruga i kaže da su je u Big Brother kući stalno povezivali s Miroslavom Škorom, jer je rekla da bi voljela biti on. Kaže da će se sigurno kandidirati za gradonačelnicu Valpova.

KREŠIMIR DUVANČIĆ
Samozatajni milijunaš nije želio otkriti hoće li novac podijeliti s drugim finalistima, kao što je to učinio Vedran Lovrenčić.

ORNELA BEŠKER AMULIĆ
Superfinalistica Ornela, kojoj je milijun zamalo izmakao, demantira nagađanja da voli djevojke. I dalje je ponosna na svoj uspjeh.

IVAN MITROVIĆ
Budući da Rina ne želi reći jesu li i dalje u vezi, ne želi ni on. Zna samo da mu majka nije bila sretna zbog javnog seksa s Rinom.

SAŠA MENIČANIN
Ogovarali su ga da je dvoličan i da je lijenčina BB kuće. Kaže da ima i sto lica, a ne samo dva. Tvrdi i da je više prao suđe nego Rina.

MARKO DEŠA
Sportaš nije razočaran što nije pobjednik “Big Brothera”. U Kući je pronašao ljubav, svoju Moniku. Sigurno je da će i dalje ostati zajedno.

SABINA JURIĆ
Najveći biser ovogodišnjeg BB-a kaže kako zna da je toliko nasmijavala stanare da se nada kako će je neki komičar pozvati u svoju emisiju.

RINA DEHNI
Neokrunjena kraljica Kuće pala je, kaže, samo jedan razred i odavno je maturirala. Ne želi otkriti jesu li ona i Mrkvica i dalje u vezi.




Idi na 24sata

Komentari 28

  • croatianidol 04.01.2009.

    jao,evo jedne njezine izjave,ustvari 2 :znaš onu zmiju koja ti s kilometra ispusti otrov u lice 2:pa koji najmanji otok:cipar naravno sad se baš ne sjećam najveći ili najmanji,ali sabina treba uzeti večernju školu,a ne platiti prevoditelja u saboru itd...... ona jeglupa i još se ide sramotit

  • Andriana 25.12.2008.

    Sabina siroće, IQ u visini sobe temperature

  • Miško39 24.12.2008.

    Blago Valpovu kada dobije tako pametnu gradonačelnicu. Bože mili dokle idu nečije gluposti.Kakav je to mentalni sklop. Mužu bi bilo najbolje da od nje pobjegne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare