Obavijesti

Show

Komentari 28

Sabina će se kandidirati za gradonačelnicu zbog Škore

Sabina će se kandidirati za gradonačelnicu zbog Škore
9

Najpoznatiji par Big Brother kuće ne želi otkriti da li su još uvijek u vezi. Milijunaš Krešimir osvojeni novac planira potrošiti na obiteljski biznis...

VIDEO

Što ja moram u sredinu? Pa ne volim biti u centru, bunio se Krešimir Duvančić (32), ovogodišnji pobjednik “Big Brothera” na snimanju zajedničke fotografije. Saznavši da je upravo on pobjednik, nije bio previše ushićen. Novac će utrošiti u obiteljski biznis. Njegova favoritkinja bila je Ornela.
- Nisam razočarana jer sam uspjela sačuvati svoj ponos - kaže Ornela. Na pitanje je li ju kontaktirao biološki otac Ivo Amulić, nije htjela odgovarati. Sašu su gledatelji zapamtili i po njegovu odnosu s dizajnericom Lucijom, koju je zbog toga ostavio dečko. Sašina braća upoznala su Luciju u Tajlandu i oduševila se.
- Braća su se zaljubila u nju. Vrijeme će pokazati što će biti - rekao je Saša. Marko i izvan Kuće uveseljava svoje sustanare. Ljubići ne žele razgovarati o svom odnosu.
- Rina mi prijeti smrću, a kako mi je život i dalje drag, ne želim komentirati - kroz smijeh kaže Mrkvica.
Sabina je sretna jer je vidjela svog supruga i kaže da su je u Big Brother kući stalno povezivali s Miroslavom Škorom, jer je rekla da bi voljela biti on. Kaže da će se sigurno kandidirati za gradonačelnicu Valpova.

KREŠIMIR DUVANČIĆ
Samozatajni milijunaš nije želio otkriti hoće li novac podijeliti s drugim finalistima, kao što je to učinio Vedran Lovrenčić.

ORNELA BEŠKER AMULIĆ
Superfinalistica Ornela, kojoj je milijun zamalo izmakao, demantira nagađanja da voli djevojke. I dalje je ponosna na svoj uspjeh.

IVAN MITROVIĆ
Budući da Rina ne želi reći jesu li i dalje u vezi, ne želi ni on. Zna samo da mu majka nije bila sretna zbog javnog seksa s Rinom.

SAŠA MENIČANIN
Ogovarali su ga da je dvoličan i da je lijenčina BB kuće. Kaže da ima i sto lica, a ne samo dva. Tvrdi i da je više prao suđe nego Rina.

MARKO DEŠA
Sportaš nije razočaran što nije pobjednik “Big Brothera”. U Kući je pronašao ljubav, svoju Moniku. Sigurno je da će i dalje ostati zajedno.

SABINA JURIĆ
Najveći biser ovogodišnjeg BB-a kaže kako zna da je toliko nasmijavala stanare da se nada kako će je neki komičar pozvati u svoju emisiju.

RINA DEHNI
Neokrunjena kraljica Kuće pala je, kaže, samo jedan razred i odavno je maturirala. Ne želi otkriti jesu li ona i Mrkvica i dalje u vezi.




Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu