To je to što me zanima!

Sandra Perković 'hvata' boju, a pokazala i dekolte u mini badiću

U posljednje vrijeme, Sandra sve češće svoje pratitelje razveseli fotografijama na kojima pozira u nešto elegantnijem izdanju, a sudeći po komentarima, fanovi su oduševljeni promjenom
Vidi originalni članak

Jedna od najuspješnijih hrvatskih sportašica, Sandra Perković (30) odmara se od sportskih obaveza u Ninu, a u pauzama između treninga, sportsku opremu zamijenila je nešto oskudnijom kombinacijom.

Naša najbolja bacačica diska na sebe je 'nabacila' kupaći kostim, a svojim pratiteljima otkrila je pogled na dekolte. Brojni pratitelji 'zasuli' su ju pozitivnim komentarima na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Samo sunce - napisala je Sandra u opisu fotografije. 

U posljednje vrijeme, Perković sve češće svoje pratitelje razveseli fotografijama na kojima pozira u nešto elegantnijem izdanju, a sudeći po komentarima, fanovi su oduševljeni promjenom. 

Inače, Sandra je nedavno u intervjuu za 24 sata otkrila kako joj je najveća životna inspiracija njezina majka. 

- Mama mi je najveća inspiracija jer je takva kakva je. Veliki je borac i naučila me što cijeniti životu i kako dati sve od sebe. Tako da većeg idola od nje nemam. Imamo i tradiciju dugu već 10 godina, a to je da mi mama donosi medvjedića. To traje od mog prvog natjecanja i od moje prve medalje. Imam 29 godina, a mama mi i dalje kupuje medvjediće - rekla nam je Sandra te priznala da nije atletičarka bila bi profesorica matematike. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA SA SANDROM PERKOVIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Tinka Prdolinka 15.07.2020.

    Ovo je toliko tuzno i ruzno

  • max2017 14.07.2020.

    Ovo je nepotrebno a umjesto prženja bilo bi joj bolje skoknuti do dobrog dermatologa i riješiti zoo na koži.........u hladu . ......a i bogećki "dekolte" ni za rivati u okular.....

  • smradacdubrava 14.07.2020.

    Umislila da je komad

Komentiraj...
Vidi sve komentare