To je to što me zanima!

Sandra Perković pokazala vitku liniju u kupaćem kostimu: 'Top'

Snovi su napravljeni od pijeska i sunca. Ja sam ljetna djevojka, napisala je sportašica te u manje od sat vremena 'skupila' više od dvije tisuće lajkova
Vidi originalni članak

Bacačica diska Sandra Perković (28) oduševila je svoje pratitelje na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

Niske temperature zamijenila je ljetnom idilom, a trenutno uživa na plažama na Floridi. 

- Snovi su napravljeni od pijeska i sunca. Ja sam ljetna djevojka - napisala je sportašica te u manje od sat vremena 'skupila' više od dvije tisuće lajkova. 

Njezine društvene mreže fanovi su preplavili komentarima. Pratitelje je oduševila njezina vitka linija, ali i njezin osmijeh 'od uha do uha'. 

- Predivna si. Izgledaš top. Ideš bebo, predobra si - oduševljeno su pisali pratitelji. 

Ovo nije prvi put da je Sandra svojom pojavom izazvala komentare. Bacačica diska je u elegantnom izdanju došla na prijem zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića (63). Privukla pozornost obukavši bijelu bluzu s točkicama i crne hlače visokog struka, a sve je to iskombinirala sa sandalama na petu. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Mercedes s klasa 25.02.2019.

    Kada progovori onim svojim kreštavim glasom, onda vrijeme stane

  • max2017 24.02.2019.

    ...još da ju itko razumije kad progovori........Dečki oprez žena nosi golemi broj cipele ...može vam lapiti tenisice tu i tam...

  • 24.02.2019.

    Cisti fotosop

Komentiraj...
Vidi sve komentare