To je to što me zanima!

Sanela i Edin otkrivaju detalje tajne veze u 'Braku na prvu', a Andrea je priznala da je trudna?

Dok se Sanela i Edin još upoznaju, Jasmin misli da je njihov brak trenutno u dobroj fazi. Iako se čini da je napokon počeo obraćati pažnju na nju, ona je ipak svoju pažnju poklonila drugome
Vidi originalni članak

Dok Jasmin čak razmišlja kako je njihov brak trenutačno u dobroj fazi, Sanela i Edin nestrpljivi su bolje se upoznati.  Zaplet je to nove epizode Braka na prvu.

- Osjećam se dobro ovdje, sve mi je interesantno i svaki dan učim nešto novo o zajednici i braku - izjavio je Jasmin koji je kasnije kroz razgovor s prijateljicom Hanom Hadžiavdagić (37) otkrio svoja razmišljanja o Saneli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Meni je ona napeta, nije da ne bih spavao s njom, ali ne mogu biti licemjeran jer bi to bilo iskorištavanje. Ne želim da ona bude samo još jedna u nizu, ovo je ozbiljna stvar, idemo do kraja – ili ću se zaljubiti i dogodit će se nešto iz ljubavi ili neće - iskren je bio Jasmin, a baš kad je on počeo obraćati pažnju na Sanelu, ona je svoju pozornost usmjerila na Edina.

- Smatram da sam Jasminu maksimalno dala sebe i svoj trud, a on to nije znao iskoristiti. Sad sam više fokusirana na Edina nego na Jasmina - priznala je Sanela pa istaknula

- Osjećam se predivno uz Edina, a mogu reći i voljeno! - A da su simpatije obostrane, potvrđuje i Edinov smiješak dok govori o svojoj tajnoj ljubavi:

ŠOKIRALA PARTNERA Andrea priznala da je trudna, a viđa se s Mislavovim kumom

 

- Sanelu upoznajem kao jednu divnu osobu, jako je osjećajna, jako pažljiva, prisutna u svakom trenutku. I meni i njoj je to malo čudno i smiješno, a znam da će svima biti i da će pasti na guzicu kad to čuju. Bila je sto puta nervoznija od mene na večeri.

Na kraju emisije Brak na prvu vidi se isječak u kojem Andrea otkriva Mislavu da je trudna, a još nije jasno o čemu je riječ.

NETRPELJIVOST Dramatična večera kod Goge i Bernarda u 'Braku na prvu': Je li možeš izaći da te ne gledam?!

- Čekaj, trudna si?! - upisao ju je Mislav u potpunom šoku.

 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • mdcro24 04.12.2021.

    Sanela,Edin, Jasmin, Hana ta predivna hrvatska imena

  • be yourself 19.11.2021.

    Ko je opalio Andreu?

  • ivica48 18.11.2021.

    Nikad od ovih prave žene

Komentiraj...
Vidi sve komentare