To je to što me zanima!

Sanja Žuljević: 'Netko prodaje programe pod mojim imenom, pazite kome dajete svoj novac'

Svakome tko nešto radi sa srcem, na jedan način laska kada ih se imitira. Ali kada netko koristi moje ime, rad i ugled za vlastitu samopromociju ili profit, to mi baš i nije fora!, poručila je u videu
Vidi originalni članak

Trenerica RTL-ova showa 'Život na vagi' i voditeljica programa 'LeeZona', Sanja Žuljević (42), iznenadila je pratitelje na društvenim mrežama.

Objavila je video u kojem je upozorila da netko prodaje programe pod njezinim imenom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svakome tko nešto radi sa srcem, na jedan način laska kada ih se imitira. Ali kada netko koristi moje ime, rad i ugled za vlastitu samopromociju ili profit, to mi baš i nije fora! Još mi se manje sviđa kada provodeći moje programe to rade nestručno i pritom riskiraju zdravlje ljudi - napisala je u opis videa.

- Ekipa, pazite kome dajete svoj novac, povjerenje i zdravlje i zapamtite da je samo jedna službena LeeZona i program pod vodstvom Sanje Žuljević - dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svakome tko nešto radi sa srcem, na jedan način laska kada ih se imitira. Ali kada netko koristi moje ime, rad i ugled za vlastitu samopromociju ili profit, to mi baš i nije fora! Još mi se manje sviđa kada provodeći moje programe to rade nestručno i pritom riskiraju zdravlje ljudi. 😤 Ekipa, pazite kome dajete svoj novac, povjerenje i zdravlje i zapamtite da je samo jedna službena LeeZona i program pod vodstvom Sanje Žuljević👉link je u opisu profila. Over and out 🎤 #leezonaonline #svemirvolimuda #copycats #stayoriginal #uhvativalpromjene #leezonateam #sanjazuljevic

Objavu dijeli Sanja Žuljević - LeeZona (@lee_zona)

Inače, šuška se da će upravo Žuljević zamijeniti Marijanu Batinić (39) u petoj sezoni 'Života na vagi'.

SANJA ŽULJEVIĆ: Mogu bez slatkiša, ali poslije treninga znam popiti čak i pivu

Ipak, s RTL-a nam nisu potvrdili da je ona nova voditeljica showa.

- U tijeku je snimanje pete sezone koja se prvi put snima u Slavoniji, u predivnom krajoliku. I u ovoj sezoni tim koji radi na jednom od najpopularnijih showova posljednjih godina na domaćim malim ekranima pripremio je brojna iznenađenja i zanimljiv sadržaj, a između ostalog, jedna od novosti jest i tko će preuzeti voditeljsku palicu. O tome, kao i o svim drugim novostima, gledatelji će biti obaviješteni na vrijeme - rekli su nam.
 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • frajer_2 10.08.2020.

    Nebi tebi dao novac niti nekome pod tvojim imenom

  • Ovca007_1 10.08.2020.

    Kak se zove program: Prekomjernom mastrubacijom do boljeg vida

  • 10.08.2020.

    prodao 1,33 komada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare