To je to što me zanima!

Sarah Jessica Parker: 'Na setu su mi se događale loše stvari...'

Glumica koja se proslavila ulogom novinarke Carrie u seriji 'Seks i grad', komentirala je neugodna iskustva koja je doživjela na početku svoje profesionalne karijere
Vidi originalni članak

Da, i meni su se na setu događale ružne stvari, ali daleko od toga da se moja iskustva imalo mogu usporediti s najružnijim pričama koje sam dosad imala prilike čuti, rekla je u nedavnom intervjuu za iNews američka glumica Sarah Jessica Parker (53). 

Glumica koja se proslavila ulogom novinarke i kolumnistice Carrie u seriji 'Seks i grad', a kasnije i istoimenom filmu, komentirala je neugodna iskustva koja je doživjela na samom početku svoje profesionalne karijere.

VRIJEDAN 450.000 KUNA Sarah Jessica na sudu: Nije se sjetila vratiti skupocjeni nakit

- Morala sam naučiti kako se zauzeti za sebe ili se barem pokušati osjećati ugodno u ovom poslu. Naravno da mi nije bilo nimalo lako, ali svjesna sam da se takve stvari u svijetu glume događaju i to je oduvijek tako. Uostalom, to je problem u svakom poslu, ne samo mojoj karijeri – rekla je Parker i dodala da se, bez obzira na to koliko prepreka za žene u svijetu glume i danas postoji, oduvijek željela baviti samo tim poslom. 

- Sa svakim sam se iskustvom, ugodnim i neugodnim, nosila te se još danas nosim. Uvijek će biti poteškoća, od njih ne smijemo bježati već ih prihvatiti - komentirala je glumica i dodala da se jednom prilikom čak i rasplakala kad su od nje zatražili da se skine na audiciji.

Sarah Jessica je od 1997. godine u braku s glumcem Matthewom Broderickom (56), a holivudski par zajedno ima troje djece.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Idi na 24sata

Komentari 28

  • _Q_ 24.02.2019.

    Hollywood - leglo bluda, seksualnog nasilja, droge, svi se sa svakim, partiji s maloljetnicima na jahtama, svi sve znaju i uvijek su znali. A sad svakodnevno glume moralne vertikale i licemjerno drže moralne prodike običnim ljudima. Gade mi se svi od reda.

  • prijava123 24.02.2019.

    Nikad ruzniju glumicu nisam vidio

  • kajzer/soze/80🇷🇸 24.02.2019.

    Ni kad je bila mlada nije mi se dopadala...

Komentiraj...
Vidi sve komentare