To je to što me zanima!

Schwarzenegger se cijepio pred kamerama: Nikada nisam bio sretniji zbog čekanja u redu...

Danas je bio dobar dan... Pridružite mi se i prijavite se da dobijete svoje cjepivo, napisao je u opis snimke te je dodao rečenicu iz 'Terminatora': 'Dođi sa mnom ako želiš živjeti'
Vidi originalni članak

Legendarni glumac Arnold Schwarzenegger (73) cijepio se protiv korona virusa, i to pred kamerama dok je sjedio u automobilu u Los Angelesu pa je objavio video.

- Danas je bio dobar dan. Nikada nisam bio sretniji zbog čekanja u redu. Pridružite mi se i prijavite se da dobijete svoje cjepivo - napisao je u opis snimke te je dodao rečenicu iz 'Terminatora': 'Dođi sa mnom ako želiš živjeti'.

Nedavno se našao u središtu pozornosti kada se pridružio valu osude Donalda Trumpa (74) prozivajući ga zbog nasilja na Kapitolu.

OBRATIO SE VIDEOM Terminator o Trumpu i svom ocu koji ga je tukao: 'Najgori ikada'

Schwarzenegger je, u stilu Terminatora, uputio poruku Trumpu. Nazvao ga je najgorim predsjednikom ikada. 

- Predsjednik Trump neuspjeli je lider. Ući će u povijest kao najgori predsjednik ikada. Dobra stvar je što će uskoro biti nebitan kao stari tweet - rekao je među ostalim.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 21.01.2021.

    nije se cijepio nego podmazao. on je masina

  • srni106 21.01.2021.

    Cuj naslova boze me sacuvaj.dodji ako zelis prizivjeti ,tresem se od straha vec sada koliko mi frka

  • jo2hn8ny 21.01.2021.

    A zašto da se netko cjepi ako stručnjaci govore da se ova boleština može dobiti i nakon cijepljenja, te da cijepljeni može i dalje širiti ovu boleštinu. Osobno me zanima zbog čega se ponovno mora netko testirati ako je prebolio ovu boleštinu kako bi ga primili na kontrolu u bolnicu koja traje do tri dana?

Komentiraj...
Vidi sve komentare