To je to što me zanima!

Šerbedžija svojoj Lenki čestitao rođendan pjesmom: 'Slatka moja, lijepa, mlada suprugo'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U video i recitirao stihove pjesme 'Kako da te nazovem' mađarskog pjesnika Sandora Petofija, a ovim videom dirnuo mnoge svoje obožavatelje, a sigurno i svoju suprugu
Vidi originalni članak

Glumac Rade Šerbedžija (75) u emotivnom videu čestitao je rođendan svojoj supruzi redateljici Lenki Udovički (55).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Večeras je rođendan mojoj ženi Lenki Udovički. Moja Milica nas najviše snima. Slatka moja, lijepa, mlada suprugo. Kako da te nazovem? - započeo je Rade u video i nastavio stihovima pjesme 'Kako da te nazovem' mađarskog pjesnika Sandora Petofija.

- Sretan ti rođendan, 11.02.2022. godine - dodao je na kraju videa, A rade je ovim stihovima dirnuo mnoge svoje obožavatelje, a sigurno i svoju suprugu.

Lenka je u jednom intervju ispričala da ju Rade nije zanimao zbog svoje svjetske popularnosti. - Ta njegova popularnost me je na početku jako odbijala, a čini mi se da me je na kraju to odbijanje privuklo njemu. Dugo nikome nisam priznala da smo zaljubljeni, pa ni najboljoj prijateljici mjesecima nisam rekla da smo Rade i ja zajedno. - rekla je Lenka.

POETIČNA PORUKA GLUMCA Šerbedžija otkrio: 'Lenka je naš stan prodala. Za ovim prozorom sam volio sjediti i gledati grad'

Rade i Lenka su u braku već 30 godina, a unatoč tome što je Lenka mlađa dvadeset godina brzo su kliknuli i nakon nekoliko dana počeli su živjeti zajedno.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ercegovka100% 12.02.2022.

    Nije lijepa, niti je mlada..

  • Tram12 12.02.2022.

    Rade je glumačka legenda a suprugu čim zatopli vodi na Brijune.

  • Brk_1 12.02.2022.

    Sad kad je prodala stan i puna ko brod odmah je ljepša i mlađa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare