To je to što me zanima!

Seve se 'peglala' u Photoshopu? Pratitelji su primijetili grešku...

Splitska pjevačica naslonila se na barsku stolicu i ponosno pozirala. Istaknula je vitke noge, ali prije objave na Instagramu 'popeglala' je fotografiju. No malo je pošlo po krivu
Vidi originalni članak

Aplikacije za uređivanje fotografija koriste se 'punom parom'. Prije objavljivanja na društvenoj mreži mnogi se vole malo 'popeglati'. Možda se ponekad ne bi primijetilo da je fotografija uređena, no onda se potkrade greška u Photoshopu i sve je jasno. 

POGLEDAJTE VIDEO: Skrivaju plastične operacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A to se dogodilo i splitskoj pjevačici Severini Kojić (48). 'Okinula' je fotografiju na kojoj je pozirala u minijaturnoj bijeloj haljini. Naslonila se na barsku stolicu i istaknula vitke noge. 

Dobila je puno komplimenata na račun izgleda, no njezinim pratiteljima nije promaknulo kako se dobro 'poigrala' u Photoshopu. Stopalo na nozi izgleda joj pomalo čudno, jer je uspjela izbrisati potpeticu. 

POGLED ISPOD OBRVA Susjedi: Naša Seve je crnokosog prijatelja ljubila pred zgradom

- Slika je lijepa. Samo jedna štikla se nekako izgubila ili je ja ne vidim? - jedan je od komentara ispod fotografije. 

Seve je i prije nekoliko dana objavila provokativnu fotografiju. Na Valentinovo je pozirala golišava među kutijama omotanim u poklone. Na Dan zaljubljenih supruga Igora Kojića (33) nije spomenula. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • SaraLee 19.02.2021.

    Jednom prilikom sam s drustvom pila kavu u Splitu na rivi, kad se odjednom pocela ekipa dizati sa stolica i ici prema setnici.Vade se mobiteli,muskarci kao opcinjeni zure.A razlog ? Severina seta s prijateljicom i gura bebu u kolicima. Izgledala je top...mozete vi pricati sto god hocete,ali jedini nacin da joj budete blizu je taj da pricate o njoj,pa makar i negativno.

  • Nalla 19.02.2021.

    I gde je ta slika? Kaj ne vidim u to ne vjerujem.

  • eddie 19.02.2021.

    ko pečat u pošti trš trš trš😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare