Show

Komentari 188

Susjedi: Naša Seve je crnokosog prijatelja ljubila pred zgradom

Susjedi: Naša Seve je crnokosog prijatelja ljubila pred zgradom

Na svoju je adresu stigla s menadžerom Tomicom Petrovićem. Ali zapazili su susjedi oka sokolova da je u njihovu društvu bio još jedan markantni crnokosi muškarac...

U zagrebačkom susjedstvu najslavnije domaće pjevačice Severine Kojić (48) nikad mira.

POGLEDAJTE VIDEO: Susjedi Severine zapazili: 'Poljubila je crnokosog prijatelja ispred zgrade'

 

Otkako njezin suprug Igor ne dolazi u njihovo ljubavno gnijezdo na Kozjaku, gdje su proveli prve godine braka, fanove interesira tko prati Seve do kućnog praga.

Proteklog vikenda na svoju je adresu stigla s menadžerom Tomicom Petrovićem. Ali zapazili su susjedi oka sokolova da je u njihovu društvu bio još jedan markantni crnokosi muškarac.

- Severina se opraštajući od misterioznog prijatelja oprezno nagnula te ga nježno poljubila. Zatim je utrčala u zgradu i nedugo zatim viđena je kako virka s prozora svog stana - komentira se u susjedstvu na Kozjaku.

Pjevačica je na Valentinovo ponosno objavila svoju golišavu fotografiju na kojoj leži među kutijama omotanih u poklone. Na Dan zaljubljenih u javnosti supruga nije ni spomenula. Mladi Kojić se na društvenim mrežama isto nije oglašavao po pitanju Severine, objavio je tek selfie iz automobila.

Najčitaniji članci