To je to što me zanima!

Severina i Goran Bogdan protiv govora mržnje, snimili su skeč

Kampanjom protiv govora mržnje magazin Buka želi nas osvijestiti da je mržnja svuda oko nas i da smo je olako prihvatili. 'To je govor s kojim se svakodnevno častimo na internetu', kaže glumac Goran Bogdan
Vidi originalni članak

Glumac Goran Bogdan (40), pjevačica Severina (48) i glumica Hristina Popović (39) imaju glavne uloge u spotu 'Hejt, SLOVEni, još ste živi?', sastavnom dijelu nove kampanje protiv govora mržnje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bosanskohercegovački magazin Buka na svom YouTube kanalu objavio je spot čija kampanja ima za cilj poticati kulturu dijaloga, empatije i razumijevanja među ljudima. 

KOD KUĆE JE NAJLJEPŠE Goran Bogdan pokazao majku, fanovi komentiraju: 'Pa isti ste'

- Svjedoci smo sve učestalijeg govora mržnje, koji postupno osvaja online i offline prostor i prijeti postati općeprihvaćenim načinom komunikacije u našem društvu. Opasnosti navikavanja na ovu vrstu govora su višestruke -  poručuju iz Buke.

Kako ističu, mržnja je postala najnormalnija stvar, kao i 'dobar dan'. 

U spotu možemo kroz razgovor između radnika i kupaca u jednom dućanu, vidjeti koliko smo otupili na govor mržnje, a to može imati zastrašujuće posljedice, kaže glavni urednik Aleksandar Trifunović.

Spot je napisao i režirao zagrebački režiser i pisac Predrag Ličina, koji je kreator glavnog slogana 'Hejt, SLOVEni, još ste živi?'.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • tjesimir.tkalcevic 19.04.2021.

    Dobro pa zar nitko ne pamti da se himna pjevala još te' živi i da se himnama ne ruga, čak i kad je država razmontirana (zapijena na veresiju i nikom koristi). 

  • 13.04.2021.

    ......ovo je mila majka prema Trokutu Milanović Plenković Njonjo...koji se koriste institutom činjenja mržnje......ono je gluma ...a njih troje gorka istina... snimljeno da bi se pažnja usmjerila prema nebitnom.....inače degutantno....i nepotrebno trošenje novaca....dno dna....

  • malek29 10.04.2021.

    Seve zašto si bila na jahti sa ozenjenim gospodinom

Komentiraj...
Vidi sve komentare