To je to što me zanima!

Sigourney Weaver je potvrdila: 'Avatar 2' kreće sa snimanjem

Premda je poznata glumica prije samo četiri mjeseca izjavila kako misli da je prognoza oko drugog nastavka 'Avatara' preoptimistična, izgleda da je bila u krivu
Vidi originalni članak

Redatelj James Cameron obećao nam je još prije nekog vremena čak četiri nastavka svojeg gigahita, 'Avatara', no projekt je stalno upadao u razne probleme. Čak se i glavna glumica iz prvog dijela prije samo četiri mjeseca oglasila o tom projektu, s podosta sumnjičavim tonom.

- Nismo još počeli sa snimanjem, pa ne znam koliko je realističan odabran datum. Svakako će biti uzbudljiv film - izjavila je Sigourney Weaver.

No sada, nakon što je prošlo par mjeseci, Weaver je 'promijenila ploču'.

- Počinjemo s treningom i počinjemo s...bolje bi bilo da ništa ne dodam. U stvari počinjemo sa snimanjem tijekom jeseni - rekla je glumica.

Kako je Cameron već prije rekao, sva će četiri filma, koliko ih je u planu, biti snimana istovremeno, no bit će dovršavani jedan za drugim.

- Kažem vam, scenariji su nevjerojatni, nisam nimalo zabrinuta oko toga da bi mogli razočarati fanove. Brinem li se kako ćemo ih oživjeti? Da, jer su toliko ambiciozni. Ali isplati se - izjavila je Weaver.

A kako je redatelju Cameronu trebalo četiri i pol godine da snimi 'Avatar 1', ne začuđuje nas što će mu i za ove filmove puno vremena trebati. Uz to, redatelj se vraća i franšizi o Terminatoru, nakon prosječnog uspjeha 'Terminator: Genisysa', a objavio je i kako namjerava buduće filmove iz svijeta Avatara snimiti na takav način da bi film bio 3D, ali bi ga se gledalo bez korištenja 3D naočala.

Koliko u njegovim planovima ima istine još će pokazati vrijeme, no kako je u pitanju redatelj koji je snimio neke od najuspješnijih filmova u povijesti, nećemo biti sumnjičavi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • LukasAbramovich 08.04.2017.

    Ne znam zasto, ali imam neki osjecaj da bi Avatar 2 mogao biti prequel prvog dijela. Dakako od Camerona uvijek svi imaju visoka ocekivanja pa ce film sigurno biti dobar, mozda ne bolji od prvog dijela, ali zasigurno dobar

  • 06.04.2017.

    Bože što me je taj film oduševio..a prije svega radi famoznih efekata i boja.Ja sam stvarno to uspjela doživjeti onako,kako je to redatelj zamislio.Jedan poseban virtualni doživljaj koji me odmorio i ispunio.Možda je upravo 3D odigrao svoje..Nadam se sada nečemu još..malo višem od toga,jer obično se to svede na kopije 1 dijela pa se razočaramo Baš me raduje i jedva čekam,ali u kinu..jer doma to više nije to!

  • 05.04.2017.

    jeeeeeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare