To je to što me zanima!

Sila 'Novih Osvetnika' posve se jasno vidi u novim kadrovima

Kada se Kapetan Amerika, Falcon i Scarlet Witch udruže protiv 'običnih' ljudi, slijedi poprilično neravnopravna bitka. No ipak govorimo o dobroj 'ekipi', pa znamo da će sve riješiti samo šakama
Vidi originalni članak

Kako smo do sad uglavnom gledali sukobe između Iron Mana i Kapetana Amerike, bilo je i vrijeme da dobijemo prvi uvid u to što mogu i znaju 'Novi Osvetnici', kako su se prozvali poslije raspada starog tima.

Scena počinje s Kapetanom Amerikom, Falconom i Scarlet Witch kako izvode odlično koordiniranu akciju. U videu nije pokazano previše, tako da se ne morate bojati spoilera, no ono što jesmo vidjeli je i te kako dovoljno da možemo reći da nam stiže izvrstan film.

Pogledajte video

Get More: 2016 MTV Movie Awards, Latest Movie News, Movie Exclusive: 'Captain America: Civil War' - 2016 MTV Movie Awards

Jedini čiju akciju nismo još uvijek vidjeli je Paul Rudd u ulozi Ant-Mana. No da se ne bismo osjećali zakinutima, ipak je objavljen isječak s Ant-Manom, u kojem opet vidimo isti humor kojeg smo vidjeli i u filmu o spomenutom superjunaku.

Pogledajte video

U 'Kapetan Amerika: Građanski rat' Robert Downey Jr. glumi Iron Mana po šesti put i vjerojatno posljednji put, dok će Chris Evans još jednom ponoviti naslovnu ulogu. Sebastian Stan (Winter Soldier), Scarlett Johansson (Black Widow), te Don Cheadle (Warmachine) repriziraju svoje uloge iz prethodnih filmova, a pridružuju im se i Anthony Mackie kao Falcon, Paul Rudd kao Ant-Man te Elisabeth Olsen kao Scarlet Witch.

Chadwick Boseman je Black Panther, a atentatora na Kapetana Ameriku, Crossbonesa, glumi Frank Grillo.

'Kapetan Amerika: Građanski rat' u CineStar kina dolazi 05.05. ove godine, za manje od mjesec dana.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • G4ndalf 13.04.2016.

    Bilo bu jaaaako napeto ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare