Obavijesti

Show

Komentari 0

Robert Downey pojasnio sve, četvrti dio 'Iron Mana' ne stiže

Robert Downey pojasnio sve, četvrti dio 'Iron Mana' ne stiže
2

Iako smo praktički svi ostali oduševljeni trećim filmom iz serijala o Tonyju Starku, tj. Iron Manu, čini se da je slavnom glumcu malo dozlogrdilo glumiti jednu te istu ulogu toliko često

VIDEO

Premda znamo da će se Robert Downey Jr. pojaviti u 'Captain America: Civil War', a 'Iron Mana' ćemo vidjeti i u novom dijelu 'Osvetnika' 2018. godine, po svemu sudeći, četvrtog dijela priče o Tonyju Starku neće biti. Glumac je to dodatno pojasnio i svojim komentarom.

 - Ne mislim da mi je to u kartama. Na neki način, 'Kap 3' je moj maleni 'Iron Man 4'. A zatim idemo dalje s 'Osvetnicima' i tako će to biti dok se ne promijeni. Ako se promijeni - izjavio je Downey.

Iz takve je izjave relativno lako iščitati da glumac nema problema glumiti ulogu Tonyja Starka, no samo u 'grupnjacima', tj. filmovima koji nisu fokusirani samo na 'Iron Mana', već je tu plejada drugih glumaca odnosno likova.

Nakon pet filmova u kojima je glumio jednog te istog lika, moramo iskreno reći da u potpunosti shvaćamo Roberta Downeyja. Strah da bi ga se moglo svrstavati u samo jednu ulogu, tj. da bi mogao postati žrtva tzv. 'pigeonholinga', je ipak nešto što može značajno oštetiti karijeru glumca, ma koliko glumac dobar ili star bio.

U 'Captain America: Civil War' Robert Downey Jr. pojavljuje se kao Iron Man po šesti put, dok će Chris Evans još jednom ponoviti naslovnu ulogu. Sebastian Stan (Winter Soldier) i Scarlett Johansson (Black Widow), kao i Don Cheadle (Warmachine), repriziraju svoje uloge iz prethodnih filmova, a pridružuju im se i Anthony Mackie kao Falcon, Paul Rudd kao Antman te Elisabeth Olsen kao Scarlet Witch.

Chadwick Boseman preuzeo je ulogu Black Panthera , a atentatora na Kapetana Ameriku, Crossbonesa, odglumit će Frank Grillo.

'Kapetan Amerika: Građanski rat' u kina dolazi krajem travnja ove godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode