To je to što me zanima!

Simon Cowell ne želi da mu se sin prijavi u Supertalent: 'Dobar je, ali neka ne dolazi u emisiju'

Poznati član britanskog talent showa rekao je da je velika podrška sinu u svemu što radi, ali da se ipak nada da neće dijeliti pozornicu s njim
Vidi originalni članak

Producent i jedan od članova žirija britanskog Supertalenta, Simon Cowell (63) rekao je kako je neizmjerno ponosan na svoga sina Erica (9) ali ga ipak ne želi vidjeti na pozornici nekog talent showa, posebno ne u skorije vrijeme. 

ODALI JOJ PRIZNANJE Zbor iz Južne Afrike rasplakao je strogog Simona Cowella: Pjevali pjesmu preminule natjecateljice

- On je dobar bubnjar. Stvarno jest. I hvala Bogu da se odlučio za bubnjeve, a ne violinu. Mislim, ima ritma i vježba. Ali mu nastavljam govoriti, ako si dobar, nikad ne dolazi u emisiju - rekao je Cowell za People

Pitali su ga i kakav nastup bi pripremili, ako bi se nekim slučajem odlučili za zajednički nastup, ali je Britanac priznao da bi ipak 'stajao sa strane', spreman pomoći ako sinu nešto zatreba, ali bi mu prepustio pozornicu. 

NEKI ODU I KORAK PREDALEKO Botoks ne vole samo glumice, i oni žele izgledati mlađe: 'Čini mi se da sam ipak pretjerao...'

- O Bože, bojim se pomisliti kakav bi bio. Zapravo nemam nikakav talent za nastup, pa bi sve moralo biti na njemu. Samo bih stajao sa strane - dodao je.  

Ipak, nastupi nisu isključeni, niti bi ih zabranio Ericu.

Rekao je da voli gledati njegove izvedbe i oduševljenje kod prijatelja koji ga uvijek podupiru. Sin je od malena s njim na nastupima, a ranije je govorio kako mu je jedna od želja biti u rock bendu, pa možda i kroz audicije na 'Britain's Got Talentu'. 

IMA TALENT ZA SVE Mladen stiže u MasterChef: Bio u Supertalentu, a sada će čistiti brancina: 'Nisam ga nikada jeo'

- Brzo se razvija i upija nove stvari. Na nastupima uživo bih ga pogledao s vremena na vrijeme, da provjerim zabavlja li se. I stvarno je uvijek bio oduševljen, što je i najbolja stvar kod djece. Nikad nemaju filtera - zaključio je Cowell. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 14.09.2023.

    Kaj su ga čmele vbole?

  • yellowZG 14.09.2023.

    kaj mu inekcija od operacije nije jos popustila na faci

Komentiraj...
Vidi sve komentare