To je to što me zanima!

Simoni uz sestru došla i zgodna mama: Zablistale u zlatnom...

Simona blagdane provodi u okviru obitelji. Pohvalila se kako joj je u posjet došla mlađa sestra Paula, koju dugo nije pokazivala u javnosti. Pridružila im se i njihova mama Tamara
Vidi originalni članak

Simona Mijoković (36) posljednjih nekoliko godina živi mirnim obiteljskim životom. Za vrijeme praznika dane provodi u okviru obitelji. Sa suprugom Stanislavom Mijokovićem (54), s kojim je nedavno dobila kći  Zvjezdanu, živi u Linzu. Prije nekoliko dana Simona je pokazala kako joj je na praznike došla sestra Paula (25), koju prije nije pokazivala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A sada im se druženju priključila i njihova mama Tamara Trpkov. Pohvalile su se zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama, a mnogi su se složili kako Tamara izgleda sve mlađe. Sve tri odjenule su bliješteće modne kombinacije, sukladno božićnom razdoblju. 

- Moje kćeri, ponosna sam mama - napisala je Tamara u opis fotografije.

A Simona i Paula jučer su blistale u crvenim odjevnim kombinacijama. Sestre su se ponovno uskladile. Mijoković je objavila njihovu zajedničku fotografiju i uz to napisala emotivan citat.

SUSRELE SE U LINZU Dugo ju je skrivala: Simona ima mlađu sestru (25) u Londonu

- Neka srce nikada ne prestane voljeti, neka se nikada ne prestanemo radovati. Tada će naš put biti vječno neugasivo svjetlo. Bit će to svjetlo Božje ljubavi, mira kojeg samo ljubljeni Isus daruje. A dar Božića i jest svjetlo! Da donosimo svjetlo jedni drugima , da ljubimo Boga iznad svega, a bližnjega kao samoga sebe - napisala je Simona i svojim prijateljima zaželjela sretan Božić. Njezina sestra inače živi u Londonu. 

Simona je sada posvećena vjeri i obitelji. Inače, devet mjeseci je skrivala kako će sa suprugom dobiti treće dijete. 

- Čekali smo te u tišini srca, skrovitosti našeg doma, molitvi zahvale i radosnog osmijeha svih devet mjeseci - napisala je Simona na svojoj društvenoj mreži nakon poroda. Kasnije je podijelila fotografije iz trudnoće koje je vješto skrivala.

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kung fu panda 26.12.2020.

    Što je sa Darkom Lazicem?

  • Krušo Hagur 26.12.2020.

    Uuu koji photoshop.

  • Fleur A La Rose 26.12.2020.

    Gdje je mama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare