To je to što me zanima!

Širi se snimka Dragane Mirković kako plače na svom koncertu...

Dragana i Toni Bijelić razvode se nakon 24 godine braka. Da je ljubavi došao kraj, otkrila nam je pjevačica u ožujku. O detaljima razvoda još nije spremna govoriti, ali nam je dala naslutiti kako nije imala drugog izbora
Vidi originalni članak

I prije nego što nam je u svom austrijskom dvorcu Ebenfurth otkrila kako se razvodi od poduzetnika Tonija Bijelića, pjevačica Dragana Mirković (56) dala je naslutiti da nešto nije u redu. Društvenom mrežom TikTok širi se snimka s koncerta u Kragujevcu. Na njoj se može vidjeti kako Dragana plače tijekom izvođenja hita 'Jedini moj'. U jednom je trenutku čak i kleknula nasred pozornice, dok su je obožavatelji snimali sa svih strana.

ZAKOPALE RATNE SJEKIRE Seka Aleksić poslala je poruku podrške Dragani Mirković usred razvoda od Tonija Bijelića...

- Dragana silno i istinski plače i jeca iz duše dok pjeva ‘Oprosti mi, dušo, za sve - stoji u opisu videa.

@marija299 #draganamirkovic #emocija #ljubav #kragujevac ♬ original sound - Марија Живојиновић

'Samo naprijed, Gago, volimo te''Teško je kada netko baci u vodu 25 godina braka', 'Ti si naša diva', glasili su samo neki od komentara ispod objave.

Dragana i Toni razvode se nakon 24 godine braka. Da je ljubavi došao kraj, otkrila nam je pjevačica u ožujku. O detaljima razvoda još nije spremna govoriti, ali nam je dala naslutiti kako nije imala drugog izbora te da mirenje nije opcija.

VRATIO SE Dragani Mirković suprug u jeku razvoda došao u dvorac: Autom bio ispred ulaza usred noći...

Srpski mediji su se raspisali o navodnoj aferi Bijelića i životu s 15 godina mlađom ljubavnicom, a njegova odvjetnica je te napise demantirala.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nije istina da je gospodin Bijelić navodno uveliko započeo zajednički život s drugom ženom kako je neistinito iznijeto u predmetnom članku. Ovim putem, moja stranka gospodin Bijelić ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvijek ponaša časno, dostojanstveno i kao obiteljski čovjek. Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te o tome ne želi davati dalje izjave - poručila je odvjetnica Gabriela Banić.

Bijelić vuče korijene iz sela Šimići u Bosni i Hercegovini, a najviše radi u automobilskoj industriji. Vlasnik je tvornice pogona Maybach Coupea, posjeduje salon za prodaju automobila, ali i građevinske firme te televiziju DM SAT. Televizija, koja nosi inicijale imena i prezimena Dragane Mirković, osnovali su pjevačica i suprug 2005. godine u Požarevcu.

POGLEDAJTE VIDEO: INTERVJU S DRAGANOM MIRKOVIĆ U DVORCU 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kp 09.04.2024.

    Nek plače manje će piškiti.Dosta ju onaj naš bleso i trpio.

  • Hrabri 09.04.2024.

    Dajte dosta sa tim srbima gdje smo u Hrvatskoj ili Srbiji

  • zutizgzg 09.04.2024.

    ovo ko pusi neka se zapita,nikakva profesionalka,ja bi trazio da mi vrati lovu mada joj lipe ne bi dao za narikanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare