To je to što me zanima!

Sjećate li se Nadije iz 'Braka na prvu'? Ovako ona izgleda danas

Njezin 'suprug' bio je Luka Budak koji je nakon showa započeo vezu sa stručnjakinjom 'Braka na prvu', Ingrid Divković. Zagrepčanka im tada nije zamjerila i poželjela im je svu sreću
Vidi originalni članak

Zagrepčanka Nadia Amić (30), poznata je kao bivša kandidatkinja showa 'Brak na prvu'. Ona nije često aktivna na svojim društvenim mrežama, no ovaj puta je oduševila fotografijom u haljini s izrezom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pozirala je tako ispred ogledala u dugačkoj plavoj haljini dubokog izreza uz nogu. Haljina koja se veže oko struka istaknula je njen dekolte, a Amić je izbacila i nogu kako bi se bolje vidjele visoke crne čizme do iznad koljena. 

OTKRILA NEPOZNATE DETALJE Sanela iz 'Braka na prvu' nije vratila Edinu prsten: 'Nije ga tražio nazad, riskantno je slati'

- Pričao mi ovaj, rekao mi onaj... Da od toga može da se živi ja ne bih večerala palačinke sa Nutellom i Kinder Buenom, poslije još dvije sa pekmezom od marelice, nego bih gledala u teglicu. No, sutra na vagicu. Prasica. Pustite priče, život treba da se živi, da se doživi - napisala je u opisu.

Nadijina fotografija je ubrzo prikupila stotine lajkova, a komentatori su ju odmah 'posipali' komplimentima.

'Predivna', 'Zgodnice', 'Ljepoto' - nizali su se pozitivni komentari uz emotikone srceta.

ŽENE GA JOŠ UVIJEK OPSJEDAJU Luka iz 'Braka na prvu' otkrio: Radim s mrtvacima, dobio sam posao u pogrebnom poduzeću

Nakon showa, u javnost je procurila vijest da je Nadijin 'suprug' iz 'Braka na prvu', Luka Budak (30), sreću našao s jednom od stručnjakinja, Ingrid Divković (36).

- Ispada da ja žestoko napadam Luku i Ingrid, a to je daleko od istine. Meni je drago što su se njih dvoje našli, mislim da su dobar par i želim im sve najbolje - napisala je tada Nadia na Instagramu uz fotografije poruka nje, Luke i Ingrid u kojima im piše koliko je sretna što su pronašli sreću.

POGLEDAJTE što se događa s ilegalnim korištenjem tuđeg rada

Ipak, Luka i Ingrid nedavno su prekinuli vezu koja je započela na snimanju prve sezone popularnog showa.

POGLEDAJTE ULETE U INBOX SPLITSKE OLJE VAMPIRICE: 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Korísníčko íme 19.12.2021.

    Šok i vjeverica.

  • CobaltTheSharp 19.12.2021.

    Kako izgleda?

  • CobaltTheSharp 19.12.2021.

    Ne sjećam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare