To je to što me zanima!

Sjećate li se ovog preslatkog trenutka? Luka Modrić grlio je i ljubio sina Matea Kovačića

Kakva je to pobjeda bila! Mateo Kovačević i Luka Modrić slavili su prije godinu dana pobjedu 'vatrenih' protiv Brazila, a isplivale su tada i slatke snimke kako grle i ljube dijete Matea Kovačevića
Vidi originalni članak

Senzacionalnom pobjedom protiv Brazila je hrvatska nogometna reprezentacija osigurala ulazak u polufinale prije godinu dana na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Tada je reprezentativce, a i svojeg supruga Matea Kovačića, s tribina bodrila i jedna od naših najpoznatijih WAG-sica, Izabel Kovačić. Ona je nakon pobjede objavila i slatku snimku slavlja. Naime, Mateo je tijekom slavlja na terenu grlio svog sina, a zatim je do njih došao i Luka Modrić, koji je ujedno malom Ivanu krsni kum. 

Modrić ga je zagrlio i poljubio, a onda je zagrlio i Matea. Luka je nakon toga pozvao svu djecu na teren, a sve to je snimila Izabel i podijelila na društvenim mrežama. 

Sestre naših ‘vatrenih’ vjerno ih bodre Luka i seka Jasmina živjeli su u hotelu za izbjeglice: Naizmjence su na stoliću pisali zadaće

Luka i Mateo dobri su prijatelji i van terena, a i njihove supruge se druže. U srpnju 2021. je Modrić postao kum na krštenju Mateovog sina, a tada je i objavio kako je 'ponosni kum'. 

Mateo i Izabel vjenčali su se 2017. u župnoj crkvi u Sesvetskim selima gdje su se i upoznali, a sina su dobili u listopadu 2020. 

VELIKI INTERVJU ZA 24SATA Aco Pejović o prijatelju Modriću: 'Skupa pjevamo karaoke sve do ranog jutra! Voli i moje pjesme'

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 12.12.2023.

    Dobar nogometaš a bogami i glumac

  • uwaga 12.12.2023.

    Tako i popovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare