To je to što me zanima!

Sjećate se Goge prije 'Braka'? U ovom realityju je izgubila...

Gordani su ostale natjecateljice dale 31 bod, što nije bilo dovoljno za prvo mjesto. Komentari ostalih kandidatkinja upućivali su na to da joj je pobjeda izmaknula zbog smeđe torbe
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Lidija se žalila da Alenu smrde noge pa ga vrijeđala: Manijak si

Gordana Gašparić Vrbljanin (62) trenutačno je u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu', gdje su je stručnjaci spojili s Milanom Tokićem (64). No, ovo joj nije prvo pojavljivanje pred kamerama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gordana je prije pet godina sudjelovala u 'Shopping kraljici', gdje svojom odjevnom kombinacijom osvojila drugo mjesto.

- I ovo je bio lijepo iskustvo. Hvala Borute - prisjetila se Gordana šetnje pistom.

Tema s kojom se Gordana 'borila' bila je 's posla u izlazak', a pomagala joj je prijateljica Zlatica Cinković. Nakon što su završile sa shoppingom, ostalo im je dovoljno vremena da popiju i kavu, a potom odu na šminkanje i frizuru. 

Naposljetku, Gordana je odabrala dva outfita. Prvi su bile hlače, košulja i sako, a za večernju varijantu imala je crvenu haljinu. Zlatica ju je nagovorila da kupi i šešir, koje inače ne voli nositi, a ukupno je 'spiskala' 1957 kuna.

Gordani su ostale natjecateljice dale 31 bod, što nije bilo dovoljno za prvo mjesto. Komentari ostalih kandidatkinja upućivali su na to da joj je pobjeda izmaknula zbog smeđe torbe, koja po njihovom nije odgovarala uz haljinu. 

Uskoro se bliži i finale eksperimenta 'Brak na prvu', a Gordana i Milan još nisu sigurni na čemu su. On bi htio nešto više, dok mu onda cijelo vrijeme napominje da su samo prijatelji. Ipak, kazala je kako joj godi što se trudi oko nje i želi joj biti više od prijatelja.

- Mile, potrudio si se, nemam riječi, hvala ti. Lijepa je ta igra mačke i miša, a ti si jedan izuzetno drag muškarac - priznala je Gordana.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 23.04.2020.

    Glavna glumica u 12 godina ropstva

  • *malinkonija* 23.04.2020.

    Zato je ona tako puna sebe,ipak je ona rtl zvijezda😊

  • 23.04.2020.

    Došla baba malo podebljat penziju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare