Obavijesti

Show

Komentari 15

Sjećate se Goge prije 'Braka'? U ovom realityju je izgubila...

Sjećate se Goge prije 'Braka'? U ovom realityju je izgubila...
6

Gordani su ostale natjecateljice dale 31 bod, što nije bilo dovoljno za prvo mjesto. Komentari ostalih kandidatkinja upućivali su na to da joj je pobjeda izmaknula zbog smeđe torbe

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Lidija se žalila da Alenu smrde noge pa ga vrijeđala: Manijak si

Gordana Gašparić Vrbljanin (62) trenutačno je u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu', gdje su je stručnjaci spojili s Milanom Tokićem (64). No, ovo joj nije prvo pojavljivanje pred kamerama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:24

Gordana je prije pet godina sudjelovala u 'Shopping kraljici', gdje svojom odjevnom kombinacijom osvojila drugo mjesto.

- I ovo je bio lijepo iskustvo. Hvala Borute - prisjetila se Gordana šetnje pistom.

Tema s kojom se Gordana 'borila' bila je 's posla u izlazak', a pomagala joj je prijateljica Zlatica Cinković. Nakon što su završile sa shoppingom, ostalo im je dovoljno vremena da popiju i kavu, a potom odu na šminkanje i frizuru. 

Naposljetku, Gordana je odabrala dva outfita. Prvi su bile hlače, košulja i sako, a za večernju varijantu imala je crvenu haljinu. Zlatica ju je nagovorila da kupi i šešir, koje inače ne voli nositi, a ukupno je 'spiskala' 1957 kuna.

Gordani su ostale natjecateljice dale 31 bod, što nije bilo dovoljno za prvo mjesto. Komentari ostalih kandidatkinja upućivali su na to da joj je pobjeda izmaknula zbog smeđe torbe, koja po njihovom nije odgovarala uz haljinu. 

Uskoro se bliži i finale eksperimenta 'Brak na prvu', a Gordana i Milan još nisu sigurni na čemu su. On bi htio nešto više, dok mu onda cijelo vrijeme napominje da su samo prijatelji. Ipak, kazala je kako joj godi što se trudi oko nje i želi joj biti više od prijatelja.

- Mile, potrudio si se, nemam riječi, hvala ti. Lijepa je ta igra mačke i miša, a ti si jedan izuzetno drag muškarac - priznala je Gordana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu