To je to što me zanima!

Skroman Phoenix: Jeo burger na podu i smijao se zaručnici...

Rooney i Joaquin upoznali su se 2013. na snimanju filma 'Her', ali ljubavnu vezu započeli su tek nekoliko godina nakon, točnije 2016., tijekom snimanja filma 'Mary Magdalene
Vidi originalni članak

Joaquin Phoenix dobitnik je Oscara u kategoriji najbolji glumac za ulogu Jokera u istoimenom filmu. I prije proglašenja pobjednika Phoenix je slovio kao glavni favorit, a sad je, iz četvrtog pokušaja, došao do svojeg prvog kipića. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je svoju prvu nominaciju za Oscara dobio još 2006. godine za ulogu Johnnyja Casha u 'Hodu po rubu', Phoenix je skromno proslavio svoj prvi kipić i to u društvu zaručnice Rooney Mare (34). Paparazzi su ulovili Phoenixa i Maru kako jedu vegetarijanske burgere sjedeći na stepenicama dok se smiješe jedno drugome. 

LUKSUZNI NAKIT Oscarovski styling uključuje i dijamante vrijedne milijune

Također, obožavatelji su primijetili kako se američka glumica presvukla iz cipela na visoku petu koje je zamijenila tenisicama, a cijeli je prizor oduševio obožavatelje. 

- Tako su skromni i jednostavni. Baš su me raznježili - komentirali su obožavatelji. Phoenix je zaprosio Maru u svibnju prošle godine nakon tri godine veze. Vjenčanje će, prema pisanju stranih medija, biti intimno i dostojanstveno. 

TRUD SE ISPLATIO Izet iz BiH radio je vizualne efekte za '1917' i dobio Oscar

Rooney i Joaquin upoznali su se 2013. na snimanju filma 'Her', ali ljubavnu vezu započeli su tek nekoliko godina nakon, točnije 2016., tijekom snimanja filma 'Mary Magdalene'. 

Prvi su se put na crvenom tepihu pojavili 2017. i to na svečanom otvaranju Filmskog festivala u Cannesu. Iako oboje većinu vremena provode ispred kamera i reflektora, budući supružnici ne žive život poput ostalih zvijezda. Izbjegavaju tipičan holivudski način života, ne ide na zabave koje priređuju zvijezde i u otmjene restorane. Jedu isključivo povrće i voće iz svog vrta. 

GLEDATELJI ODUŠEVLJENI Prvi prezenter na Oscarima s Downom: 'Zack je inspiracija'

Joaquin I Rooney žive u stanu vrijednom 1.3 milijuna funti (oko osam milijuna i 200 tisuća kuna) u Los Angelesu, a glumac posjeduje nekoliko nekretnina s kolegom Caseyjem Affleckom (43) koji je bio u braku s njegovom sestrom Summer. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • sunčanana 12.02.2020.

    Baš nekako pripadaju zajedno, iskaču iz ukalupljenosti, divni...

  • morana1 10.02.2020.

    Sve pohvale ovom paru - fotka je odlična, a oni jednostavni i u toj jednostavni - otkačeni! Rijetkost !

  • 10.02.2020.

    Simpa, sva ljepota i je u jednostavnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare