To je to što me zanima!

Slavlje u obitelji Čagalj: Ivan Luka proslavio je prvi rođendan

Stotine balona, velika torta i klaun uljepšali su proslavu 'malog princa'. Slavljenik se na rođendanu pojavio 'skockan' od glave do pete, a pratitelje je oduševilo svečano sivo odijelo s mašnicom
Vidi originalni članak

Supruga pjevača Joška Čagalja Jole (48), Ana Čagalj (39) odnedavno je napravila profil na Instagramu pa sada s vremena na vrijeme svoje pratitelje 'počasti' trenutcima iz privatnog života. Ovaj put, na red je došla privatna zabava. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maleni Ivan Luka, proslavio je svoj prvi rođendan, a roditelji su mu odlučili prirediti pravi mali tulum. Stotine balona, velika torta i klaun uljepšali su proslavu 'malog princa'. Slavljenik se na rođendanu pojavio 'skockan' od glave do pete, a pratitelje je oduševilo svečano sivo odijelo s mašnicom. 

Inače, Ivan Luka prvi je dječak u obitelji Čagalj, a njegovom dolasku posebno su se radovale tri starije sestre IvaEma i Tia.

Iako mu je stigao sinčić pjevač nam je jednom prilikom priznao kako strepi od upoznavanja dečki njegovih kćeri. 

- Ha! Ne bi bilo dobro da ga ne dovedu jednom. Strepim, koji roditelj ne strepi?! Vjerujem da ću, kao i svi moji prijatelji, i ja jednom govoriti: ‘Jedva čekam unuke’. Kako su svi drugi, preživjeli tako ću i ja. Nek’ su one sretne, i ja ću biti. Neka si biraju svoju ljubav, svoj put, ni meni se nitko nije petljao. I želja mi je da sa zetom mogu popit’ gemišt - rekao je.

Podsjetimo, Ana i Jole vjenčali su se 2006. godine u solinskoj crkvi Gospe od Otoka. U braku im je, navode, sjajno, a par zajedno ima i četvero djece - tri djevojčice i sina koji je stigao krajem 2019. godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • usvesemiješam 01.12.2020.

    Sretno malom slatkišu💙

  • Bogs_1 01.12.2020.

    Ovo je neka manija. Prvo članak o tome kako nemaju posla, onda se pojavi ova gizdelinka sa 100 baluna, 4 klauna, 17 torti, 8 janjaca, 2 duge, 3 oblaka, malim u Ralph Laurenu, kćerima nakinđurenima, i organiziraju za rođendan u pandemiji kao nekakav cirkus. Nedostaju žirafe.

  • crna mačka 30.11.2020.

    To nije moj stil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare