To je to što me zanima!

Slavnog pjevača košarkašica optužila za silovanje, on negira

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ovo dolazi nakon niza optužbi protiv pjevača za seksualne napade među kojima je i glumica Keke Palmer, koja tvrdi da je Songz koristio seksualno zastrašivanje kako bi je natjerao da se pojavi u njegovom spotu
Vidi originalni članak

Bivša košarkašica Sveučilišta u Las Vegasu Dylan Gonzalez (27) optužila je pjevača Treya Songza (37) za silovanje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uz ono što se čini kao beskonačno ponavljajuće vijesti o navodnim seksualnim napadima koje je počinio Trey Songz, prisiljena sam stalno proživljavati u mislima i iznova patiti, dugo potiskivani užas i nepodnošljivi PTSP mog silovanja od strane njegovih ruku na dobro poznatom Hotel u Las Vegasu - napisala je na Twitteru Gonzalez.

- Stojim uz vas i potičem sve one koji su pretrpjeli zlostavljanje da progovore i istupe. Potiskivanje naših glasova samo ohrabruje naše nasilnike, a ne možete izliječiti ono što ne otkrivate - dodala je bivša košarkašica.

Gonzalez je zatražila svoju privatnost od javnosti, obzirnost i suosjećanje dok prolazi kroz pravni postupak koji je podnijela protiv pjevača. Njen pravni tim rekao je za medije da će poduzeti mjere protiv Songza u narednim tjednima i da su u procesu službenog pokretanja parnice.

Protiv Treya se vodi još jedna parnica koju je tražila Jahaura Jeffries, koja se javno predstavila i navodi da ju je Songz seksualno napao u noćnom klubu u Miamiju 2018, piše People.

PROMIJENILA JE IMIDŽ Pjevačica Demi Lovato obrijala glavu i tetovirala pauka, fanovi se zabrinuli: Izgledaš izgubljeno

Ovo dolazi nakon niza optužbi protiv pjevača za seksualne napade među kojima je i glumica Keke Palmer (28) koja tvrdi da je Songz koristio seksualno zastrašivanje u 2017. godini kako bi je natjerao da se pojavi u njegovom glazbenom videu, tvrdeći da ju je tajno snimio i stavio u glazbeni video protiv njene želje.

- Ne mogu posvetiti svoj život odgovaranju ili raščišćavanju svake strane svake priče koju čujete o meni. Znam svoj karakter, znam svoju istinu, znam svoje srce. Bog zna također - izjavio je tada Trey, čiji r'n'b hitovi na YouTubeu broje stotine milijuna pregleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • axl44 12.01.2022.

    slavnog pjevača? 🤣

  • TAR1 12.01.2022.

    Kako je krenilo, tribat ce prije jebavanja ic potpisat ugovor u javnog biljeznika, vise neznas kad ce te koja optuzit za sta

Komentiraj...
Vidi sve komentare