Obavijesti

Show

Komentari 3

Slavnog pjevača košarkašica optužila za silovanje, on negira

Slavnog pjevača košarkašica optužila za silovanje, on negira
2

Ovo dolazi nakon niza optužbi protiv pjevača za seksualne napade među kojima je i glumica Keke Palmer, koja tvrdi da je Songz koristio seksualno zastrašivanje kako bi je natjerao da se pojavi u njegovom spotu

VIDEO

Bivša košarkašica Sveučilišta u Las Vegasu Dylan Gonzalez (27) optužila je pjevača Treya Songza (37) za silovanje.

Pokretanje videa...

00:30

- Uz ono što se čini kao beskonačno ponavljajuće vijesti o navodnim seksualnim napadima koje je počinio Trey Songz, prisiljena sam stalno proživljavati u mislima i iznova patiti, dugo potiskivani užas i nepodnošljivi PTSP mog silovanja od strane njegovih ruku na dobro poznatom Hotel u Las Vegasu - napisala je na Twitteru Gonzalez.

- Stojim uz vas i potičem sve one koji su pretrpjeli zlostavljanje da progovore i istupe. Potiskivanje naših glasova samo ohrabruje naše nasilnike, a ne možete izliječiti ono što ne otkrivate - dodala je bivša košarkašica.

Gonzalez je zatražila svoju privatnost od javnosti, obzirnost i suosjećanje dok prolazi kroz pravni postupak koji je podnijela protiv pjevača.

Las Vegas: Proslava rođendana Kevina Harta

Njen pravni tim rekao je za medije da će poduzeti mjere protiv Songza u narednim tjednima i da su u procesu službenog pokretanja parnice.

Protiv Treya se vodi još jedna parnica koju je tražila Jahaura Jeffries, koja se javno predstavila i navodi da ju je Songz seksualno napao u noćnom klubu u Miamiju 2018, piše People.

Pjevačica Demi Lovato obrijala glavu i tetovirala pauka, fanovi se zabrinuli: Izgledaš izgubljeno
Pjevačica Demi Lovato obrijala glavu i tetovirala pauka, fanovi se zabrinuli: Izgledaš izgubljeno

Ovo dolazi nakon niza optužbi protiv pjevača za seksualne napade među kojima je i glumica Keke Palmer (28) koja tvrdi da je Songz koristio seksualno zastrašivanje u 2017. godini kako bi je natjerao da se pojavi u njegovom glazbenom videu, tvrdeći da ju je tajno snimio i stavio u glazbeni video protiv njene želje.

- Ne mogu posvetiti svoj život odgovaranju ili raščišćavanju svake strane svake priče koju čujete o meni. Znam svoj karakter, znam svoju istinu, znam svoje srce. Bog zna također - izjavio je tada Trey, čiji r'n'b hitovi na YouTubeu broje stotine milijuna pregleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu